in

4 ZNAKA KOJA TE NEĆE OŽENITI – NIKAD!

Horoskop nam može potvrditi ono što dobro znamo – nekima je brak prava noćna mora, dok ga drugi sanjaju oduvek i omiljena im je tema sanjarenja.

Horoskop i venčanja neizbežno idu ruku pod ruku, jer verujemo da tek manji broj ljudi nije zaintrigiran mogućnošću da su u vezi s osobom kojoj brak nije baš važan.
Stoga, nije loše znati koji su to znakovi horoskopa kojima je brak apsolutno na poslednjem mestu prioriteta.

@cicimici.com

4 horoskopska znaka koja te neće oženiti – Nikad! 💕Podeli ako se slažeš💕 #horoscope #horoskop #zodiac #zodijak #astrology #astrologija #astro #horoscopo #astrologytiktok #astroworld #signszodiac #zodiacsigns #zodiactiktok #ljubav #cicimici

♬ Dead to Me – Chloe Adams

4. Bik

Kompromis je reč koja ne postoji u njihovom rečniku, a kako se radi o možda i najvažnijoj stvari u braku, problem je jasan… osim toga, oni su srećni i sami, stoga im brak baš i ne predstavlja neku nuždu.

3. Lav

Uvek traži ono najbolje za sebe, što nije baš jednostavno niti lako, tako da se ne treba čuditi što se teško vežu za nekoga, uvek misleći da iza ugla ima nešto bolje.

 

2. Strelac

Obožavaju svoju slobodu, a jednako tako ne gledaju ljude koji traže puno, tako da im priča koja treba trajati zauvek nije ni najmanje napeta…

 

1. Vodolija

Samostalnost im je na prvom mestu, zajedništvo im ne predstavlja baš puno, tako da im je brak u globalu nezanimljiva pojava, jedino ako stvarno ne nalete na osobu koja im je interesantna iz drugih razloga.

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. DECEMBAR 2018-TE: OPUSTITE SE I UŽIVAJTE U DOBRIM VIBRACIJAMA

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. DECEMBAR 2018-TE: DANAS IZAĐITE, DRUŽITE SE I DOBRO SE ORGANIZUJTE