in

4 ZNAKA KOJA VAS UPORNO UVALJUJU U NEVOLJE ALI NE MOŽETE PRESTATI DA IH VOLITE

Odvažni. Buntovni i pomalo ludi. Ovi horoskopski znakovi će vas uvući u veliku nevolju i naterati vas da preispitate svoj izbor prijatelja. Ipak, ne možete da pomognete sebi, svejedno ćete ih voleti.

Oni su pametni, strastveni i najbolje vođe koje ste ikada videli. Oni su očigledno najsamouvereniji i najviše inspirišu od svih horoskopskih znakova, ali prečesto guraju preko granice, toliko da ih je teško podnositi.

Ako tražite malo rizika u životu, pozovite neke od ovih znakova u večernji izlazak. Ako ste zadovoljni svojim srećnim, sigurnim životom, izbegavajte ih u širokom luku. Šta god da vam treba da uzburkate svoj život, ovi znakovi to imaju.

Rak

On je spreman na sve. Doslovno SVE. Ako ubacite neku intrigantnu ideju u njegovu glavu, on već planira kako će sve to ispasti. Vrlo je maštovit i smisliće najluđi scenario i tražiti od vas da probate to s njim. Ne zaboravite kutiju prve pomoći!

Njegove emocije vode igru tako kada udružite snage da savladate zadatke, njegove emocije će držati uzde. Njegova nemogućnost da razmišlja logično će vas uvući u veliku nevolju. Kombinacija njegove ćudljivosti (promene raspoloženja, depresije) i tvrdoglavosti je recept za katastrofu.

Rakova strast se može činiti nadahnjujuća, ali će vas dovesti do toga da ćete završiti zavezani za panj, jer on ima veliku strast prema spasavanju drveća. Pazite se, jer će vas uveriti u bilo šta za njegovu sopstvenu korist.

Lav

Lav ima dug jezik i koristi ga da kaže ono što mu je na umu! Bravo! Međutim, može uvući druge u veliku nevolju sa svojom samouverenošću. Vrlo je ekspresivan.

Njegovi izrazi lica sami po sebi mogu biti nestašni, zato se ne oslanjajte na njega da drži ravnotežu u stresnim situacijama. On će reći onako kako jeste i ako ne možete to da podnesete – držite se dalje.

Lav može biti lenj do te mere da ga morate izbaciti s kauča i ukinuti Netflix. Ukoliko ste zavisni od hrane i gledanja TV-a ili grickanja čipsa, budite oprezni s Lavom, jer će vam on omogućiti da to radite.

A kada pomislite da možete odoleti njegovom buntovništvu i igrati na sigurno, on će vas ponovo uvući u igru. On je neodoljiv i dominantan. Poput muve u zamci, on će vas zgrabiti i preobratiti vas na svoje šefovske načine. Uostalom, on JESTE kralj džungle.

Škorpija

Kao vodeni znak, Škorpija može da zadrži mirno i hladno ponašanje dok se izvuče iz dosta toga. Vi, s druge strane, ne smete da dozvolite da bude buntovnik, a vi njegova pratnja, jer će vas uvući u nevolju.

On je kralj mraka i tajnovitosti. Dok može uspešno da čuva tajnu, vi ćete se s druge strane izbrbljati i upasti u nevolju. On je takođe ekstremno iskren. Ako mislite da li da ga povedete na važnu umetničku izložbu – NEMOJTE!

Ukoliko Škorpija misli da slika izgleda grozno, reći će to svima u prostoriji.

Strelac

Čuvajte se njega … Strelac je svakako energičan i optimističan, ali tu energiju je teško izdržati. Nateraće vas da radite stvari koje vam nisu prijatne, stvari kojih se stidite ili zbog kojih ćete žaliti zauvek.

On ima divlju prirodu i može da vas uvuče u velike probleme! Takođe voli da se šali, što je sve dobro i zabavno dok ga ne shvatite ozbiljno.

On će sebi dati za pravo da radi nedolične stvari, ali ako osnaženi njegovom energijom, vi to uradite – uhapšeni ste zbog nedoličnog ponašanja. To vam se desi kad verujete Strelcu.

Može previše da analizira stvari. Kada samo poželite da ne učestvujete u drami, on vas uvlači ponovo u nju. Njegovo preterano analiziranje čini male stvari većim nego što treba da budu i zato ćete se naći u obilju problema.

Ima izražen takmičarski duh. Upravo se izvikao na dete jer je izgubio u igri Trivia, i treba da ga ostavite dok vam dostojanstvo još nije narušeno.

OVO POTVRĐUJE ČAK I STATISTIKA: ŠKORPIJE KRALJEVI BERZE, JARČEVI VOLE SKUPO A VODOLIJE MODERNO

NAJČUVANIJE TAJNE ZNAKOVA: JARAC SE BOJI SAMOĆE, RIBE MRZE TRAŽITI POMOĆ