in

5 horoskopskih znakova koji nemaju sreće u ljubavi i uvek završe slomljenog srca

3. Vaga

Vage su vrlo romantične i žele ostvariti skladnu vezu, ali često imaju problema u održavanju dugoročnih veza. Skloni su konfliktima i neriješenim situacijama koje utječu na njihove veze. Vage su sklone previše se oslanjati na partnera i imaju tendenciju da se žrtvuju za dobrobit veze, što može dovesti do osjećaja frustracije i nezadovoljstva.

2. Lav

Lavovi su poznati po svojoj samouvjerenosti i harizmi, ali često imaju problema s pronađenjem partnera koji može podnijeti njihov ego. Lavovi su skloni isticanju sebe i svojih postignuća, što može ugroziti ravnotežu u vezi. Također su vrlo zahtjevni i očekuju puno od svog partnera, što može dovesti do razočaranja i neuspjeha u ljubavi.

1. Jarac

Jarci su vrlo ambiciozni i fokusirani na svoje ciljeve, što ih često čini nedostupnima u vezama. Skloni su tome da postave svoje ciljeve ispred odnosa, što može dovesti do osjećaja zapostavljenosti kod njihovog partnera. Također su vrlo suzdržani i oprezni u ljubavnim situacijama, što ih čini hladnim i udaljava od partneta.

Top 5 najlepših horoskopskih znakova ikada

Najbolji horoskop u tvom džepu: Stigla je Cici Mici Android aplikacija!