in ,

5 NAJVEĆIH GREŠAKA KOJE PRAVE ZALJUBLJENE ŽENE

Onda kada naiđemo na osobu za koju nam se čini da bismo mogli biti u pravoj vezi sa njom, dobijemo nagon da tu vezu zaštitimo na svaki mogući način.

Nažalost, ponekad preteramo sa time ili prosto pogrešno procenimo tu vezu. Izdvojile smo pet najvećih grešaka koje žene prave kada se zaljube:

5. Očekujemo od partnera da ispuni našu potrebu za ljubavlju odmah

Ukoliko smo neko vreme bez partnera, a silno želimo vezu koja će biti po našim standardima normalna, bez trzavica, igrica i ispunjena ljubavlju, onda vrlo lako upadamo u zamku toga da kada se pojavi potencijalni partner, mi od njega imamo previsoka očekivanja na samom početku (npr. velika ljubav treba da se desi sad i odmah, a znamo da je za sve potrebno vreme).

4. Osećamo da bi trebalo da se pomenimo da bismo bile voljene

Ovo je jedna od velikih grešaka, gotovo da spada u kategoriju “neoprostivih” grešaka. Često se dešava da nam se osoba koju upoznamo toliko dopadne, da počnemo da menjamo neke svoje navike zbog te osobe, kako bismo je zadržali. To je sve samo ne dobro. Toliko se upetljamo u tu mrežu “kako udovoljiti partneru” da zaboravimo da i mi imamo svoje ja.

Ukoliko mislite da morate da menjate sebe i svoje navike zbog novog partnera, onda vam je definitivno bolje bez njega.

3. Osećaj da treba da ostanemo iste

Ovo je slučaj suprotan prethodnom – ovde se nađemo u skladnoj vezi i pomisao na bilo kakvu promenu, tera nas na pomisao da će to uništiti tu vezu. Ovo, isto kao i prethodni primer, može dovesti do toga da sputavamo sebe, što nikako ne bi trebalo da radimo.

2. (Očajnička) želja da ispunimo svaku potrebu partnera

Kada smo zajubljeni, svakako želimo da naš partner bude srećan, a mi želimo da budemo izvor te sreće. Ipak, ne treba ići u krajnost, jer iako vam se možda u prvom naletu zaljubljenosti čini da je partner jedina osoba koja vas u životu zanima, treba da obuzdate sebe i malo popustite.

Veoma je važno da ostavite vremena i za sebe i drage ljude iz vaše okoline koji su postojali i pre nego što ste upoznali partnera.

1. Verovanje da ste jedino vi zaslužni za uspeh vaše veze

Jedna od najvećih grešaka koje žene čine kada su zaljubljene  jeste to da počnu da veruju sa žrtvovanjem sebe tu vezu mogu da “izvuku”. U redu je ponekad žrtvovati se za realne ciljeve, ali to nije uvek pravi način niti će garantovati jaču vezu.

Veoma je važno i nikad nemojte zaboraviti da moramo prvo sebi biti važne, a prava ljubav će doći sama!

AKO ŽELIŠ DA VRATIŠ BIVŠEG FRAJERA OVO JE ŽENSKO PRAVILO BROJ 1

7 ZNAKOVA KOJI DOKAZUJU DA BEŽIŠ OD LJUBAVI A DA TOGA NISI NI SVESNA