in

5 OSOBINA KOJE MUŠKARCE LAVOVE ČINE NEODOLJIVIM I POŽELJNIM OSOBAMA

Važe za privlačne i veoma poželjne u društvu… Kažu da kada se jednom združite s lavovima postajete njihov večni obožavalac. I na neviđeno! Njihov zaštitni znak je kraljevsko držanje, a magnetnom šarmu samouverenih Lavova zaista je teško odoleti. Ovo su osobine zbog kojih volimo Lavove:

Predvođenje

Lavovi vole pažnju i žele da budu u centru pažnje. Imaju prirodnu harizmu i ne plaše se tuđih pogleda. Mogu da budu bahati i nabusiti pred onima koji im uskraćuju poštovanje, ali ako uoče da drugi prihvataju njihovo vođstvo, postaju blagi i zaštitnički nastrojeni. Zahvaljujući toploti kojom zrače, većina ih prihvata kao neupitne vođe.

Energičnost

Među pozitivnim osobinama je njihova neiscrpna energija. Lavovi daju sve od sebe u bilo kom zadatku na kom rade. Njihova energija je zarazna pa se i ljudi koji ih okružuju jače angažuju kad vide njihov primer. Mnogi priznaju da im je neprijatno da zabušavaju na poslu ako je među njima tipičan preduzetni Lav.

Postojanost

Bilo u ličnom, bilo u profesionalnom životu, Lavovi uvek teže trajnosti. Žele dugoročan posao, dugoročnu vezu, dugoročan dom. Lutanje i predomišljanje, misle oni, obeležje je slabića. Ako vam Lav otkrije svoj stav o nekome ili nečemu, možete da računate na to da će isto razmišljati i deset godina kasnije.

Pouzdanost

Lav je pouzdan i vredan poverenja, a isto očekuje od drugih. Ako u međuvremenu niste postali neprijatelji, prezeće sve što je moguće da ispuni obećanje koje vam je dao ili da priskoči u pomoć ako uoči da ste u nevolji. Razume se – izneverite li vi njega prvi, vratiće vam višestruko.

Privlačnost

Lavovi su seksi čak i kad nisu zgodni i privlačni u konvencionalnom smislu. Imaju neki šarm kojim privlače tuđe poglede i pažnju pa ne moraju da ulažu mnogo truda da bi bili uspešni u svojim romantičnim i seksualnim nastojanjima. Kao ljubavnici su dinamični i velikodušni jer ne žele da razočaraju partnera.

ŠTA HOROSKOPSKI ZNAK TVOG MUŠKARCA OTKRIVA O NJEGOVIM ŽELJAMA I SPOSOBNOSTIMA U KREVETU

NJIHOVO SRCE JE RANJIVO: KRIJU OSEĆANJA ALI VOLE NAJLEPŠE I NAJNEŽNIJE