in ,

5 PRAVILA KOJE SVAKA ŽENA TREBA DA PREKRŠI: DOK TO NE URADIŠ KAO DA NISI ŽIVELA

Budi sigurna u sebe, veruj da možeš sve i na kraju dana ti ćeš zaista biti ta osoba koja može sve. Jednostavno ne moraš stalno da budeš dobrica koja uvek radi sve po pravilima.

Neka pravila su tu kako bi se prekršila.

5. Drži se onoga u čemu si dobra

Ali, život počinje tamo gde prestaje zona udobnosti. Naravno da ćeš igrati na svoju snagu, ali ponekad moraš da testiraš sebe i tako otkriješ nove stvari, u kojima si možda jednako dobra. Nikad ne znaš gde te to može odvesti.

4. Nikad nemoj da napraviš prvi korak

Ako mu ne daš do znanja da ti je simpatičan, kao će on to znati? A zašto da mu ne priđeš prva? Ne gubi vreme, budi žena od akcije.

3. Nikad nemoj da se svađaš sa šefom

Uvek moraš biti profesionalna, ali ako misliš da si ti ovoga puta u pravu i imaš dokaze za svoje tvrdnje, izbori se za sebe. Nekad nećeš uspeti, ali bar znaš da si pokušala. Jednom ćeš uspeti i ko zna šta ti to može doneti.

2. Ako ne znaš da kažeš nešto lepo, onda ne govori ništa

Ne ohrabrujemo svađe, ali ponekad je važno zauzeti se za sebe i ne dopustiti da te drugi gaze. I to se sve može sa stilom, bez spuštanja na najniži nivo.

1. Ne prijavljuj se na radne pozicije kojima nisi dorasla

Ako pokušavaš da izgradiš karijeru, upravo ovo pravilo moraš da prekršiš. Ne ograničavaj sebe. Poleti i ko zna gde te to može odvesti. Šta je najgore što ti se može dogoditi? Nećeš dobiti posao, ali ljudi će tada znati da postojiš…

KAD SE DELILA HRABROST OVI HOROSKOPSKI ZNACI SU BILI U POSLEDNJEM REDU

ZAŠTO MUŠKARAC OSTAVLJA ŽENU U KOJU JE ZALJUBLJEN: DEŠIFROVAN MUŠKI MOZAK