in

5 znakova čiji će se život okrenuti naopačke u mesecu Maju: Ne brinite, konačno vam stiže sreća!

Početkom maja Merkur je i dalje u retrogradnoj fazi, ali polovicom mjeseca izlazi iz retrogradnog stanja i polako napušta i svoju sjenu.

Zato je maj mjesec kada promatramo što smo uradili u prošlosti, analiziramo ono što smo naučili i počinjemo primjenjivati lekcije iz iskustva. Zato je ovo period akcije, šansi koje vrijedi prihvatiti, ali i promjena.

Astrolozi ističu da nekoga čekaju usponi i važne promjene u poslu, karijeri i financijskom sektoru. I netko će imati sreće u svom osobnom životu i u sferi komunikacije s drugim ljudima.

5. Ovan

Hej Ovani, dobra vijest za vas – čeka vas sjajan period! Financije su vam posebno naklonjene, stoga hrabro prihvatite sve ponude i ne bojte se donositi važne odluke u privatnom i ljubavnom životu. Sve u svemu, pripremite se za povećanje prihoda i nove projekte!

4. Blizanci

Dragi Blizanci, pred vama je sadržajan i radostan period, ali nemojte zaboraviti i na malo zdrave sebičnosti. Odvojite vrijeme za sebe i odmorite se jer će na kraju proljeća biti prilika za djelovanje. Ako se poslovno potrudite, možete ostvariti svoj stari san. Dakle, opustite se i pripremite se za budućnost!

3. Lav

Lavovi, vrijeme je da ostavite po strani nesigurnosti i sumnje! U svibnju/maju vam treba samo ustrajnost i vedrina. Ljudi će vidjeti vaš potencijal i sve vaše kvalitete, a novo okruženje će donijeti mnogo sretnih trenutaka. Okružite se pozitivnom energijom i ljudima koji vas inspiriraju.

NEDELJNI HOROSKOP OD 24. DO 30. APRILA 2023: Dane pred vama zapamtićete po pojačanim čežnjama i osećaju usamljenosti

Astrološka prognoza za mesec Maj: Moćne energije koje mogu izazvati dublja osećanja i emocije, koja pre nisu postojala