in

5 ZNAKOVA KOJI SU STRAH I TREPET ZODIJAKA

Ljudi različito reaguju na različite situacije i neki, kada su ljuti, vole da im priđete i pomognete im da se primire. Međutim, pripadnici ovih znakova ne bi valjano reagovali na to i preporučujemo vam da im ne stajete na žulj. Ako vidite da su pripadnici OVIH horoskopskih znakova LJUTI, ne prilazite im!

BIK

Bikovi su tvrdoglavi i beskompromisni. Kada se naljute do daske malo je toga što možete da im kažete da bi se smirili. Uglavnom se ne ljute bez razloga, pa im zato i treba više vremena da stanu na loptu. Kada su veoma frustrirani umeju da budu vrlo bučnI. Nemaju nimalo strpljenja za ljude kojih im staju na žulj iako vide da su nervozni.

LAV


Dramatični i dominantni Lav ubeđen je da je u pravu i neće ni u jednom trenutku odustati od ljutite rasprave. Usijana je glava i ne pokušavajte da ga primirite. Nemojte ih shvatati ni previše ozbiljno, u većini slučajeva Lav ne misli sve ono loše što kaže kad je ljut, preteruje jer ga vode snažne emocije. Čak i kada nije u pravu, neće to priznati i ne očekujte izvinjenje posle svađe.

ŠKORPIJA

Pripadnici ovog znaka su puni samopouzdanja i vole da su uvek u pravu. Ne odljute se tako lako, već dugo pamte šta ih je iznerviralo. Pasivno su agresivni i umeju da budu prilično zajedljivi kad su ljuti. Iako su Škorpije obično mirne i staložene, kada su iziritirane postaju prilično opake.

STRELAC


Strelčevi uglavnom nisu zlobni, ali kad se naljute u stanju su da izgovore sve i svašta. Vatreni su znak, pa bljuju vatru kada im stanete na žulj. Besni su, koriste grube i loše izraze. Ipak, ono što je kod njih dobro jeste to da će se, kada se primire, izviniti za sve što su izgovorili ili uradili.

JARAC

Važe za sabran i odgovoran znak, Jarčevi retko kad imaju emotivne ispade, ali kad se naljute postaje gadno. Bes ih prevlada i ne plaše se da upute kritike na svačiji račun, ma koliko im neko inače bio drag. Snishodljivi su i ne paze na svoje reči i postupke kad su ljute, a uvek će za to kriviti druge.

HOROSKOP OTKRIVA RAZLOG ZAŠTO TI JE TAKO TEŠKO PRONAĆI SREĆU U ŽIVOTU

SAMO OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK ĆE U LJUBAVNOJ VEZI PRONAĆI SMISAO ŽIVOTA