in

5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJI ĆE TE POSLE IZDAJE POTPUNO IZBRISATI IZ ŽIVOTA

Koliko god da ste im pre bili dragi i simpatični, ukoliko ih razočarate zaboravite na drugu priliku, jer će vas automatiski odstraniti iz svog života i okrenuti novi list na kojem vas neće biti.

5. Ovan

Ovan je ubedljivo jedan od znakova koji najmanje može da trpi tuđe nepoštovanje ili bilo koji vid izdaje. On će po hitnom postupku odbaciti takve ljude, jer se Ovan vodi motivom – ako si me izdao, praktično si mrtav za mene. Njega neće zanimati razlozi ni motivi, te neće ni razmišljati o drugoj šansi. Pripadnici ovog znaka, koliko god da im je teško, taktično odbacuju ljude.

4. Bik

Pri konfliktu sa ljudima, nešto staloženiji Bik će pokušati da iz više uglova osmotri situaciju i pogleda dublje na odnos sa prijateljem. U slučaju većeg problema, koji ne može da oprosti, Bik će prekinuti odnos. To radi tiho. Prvo se osami, dobro razmisli, a potom vas briše iz svih sfera života – pa i sa društvenih mreža.

3. Lav

Kao znak koji voli da bude prvi među prvima, Lav će bez problema skloniti sve što mu smeta na putu. Pa i ljude koji pokažu i najmanji vid nepoštovanja prema njemu. U besu, vatreni Lavovi će raščistiti odnose glasno i sa puno buke, a teško da će ih nešto naterati na pomirenje.

5 OSOBINA ZBOG KOJIH JE RAK VEOMA POSEBAN ZNAK ZODIJAKA

HOROSKOP I VENČANJE: ŠTA SVAKA ŽENA ZAISTA ŽELI OD SVOG VENČANJA