in

5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJI SU MAJSTORI MANIPULACIJE I UVEK DOBIJU ŠTO ŽELE

Suptilno će Vam predložiti nešto i uvući vam se pod kožu do te mere da nećete ni shvatiti da manipulišu vama. Ako ste jedan od ovih horoskopskih znakova, verovatno znate i umete da dođete do svog plena i to veoma lako.

Ovan


Ne samo da znaju da reše svaki problem koji se nađe pred njima, već umeju da reše i tuđe probleme. Ovnovi su odlični šefovi, jer uvek imaju baš sve pod kontrolom.

Vaga


Vage su perfekcionisti, a upravo zbog toga ne staju dok stvari nisu tačno onakve kakve moraju da budu. Nekima to baš ide na živce, ali Vage se zbog njih ne brinu.

Devica


Nažalost, odlučnost koju imaju Device se često tumači kao zloba. Njihova sklonost ka šefovanju nije zlonamerna, ali kad kritikuju nešto zvuče zaista zločesto.

Škorpija


Škorpije tačno znaju šta žele i kako to žele, a najčešće nemaju strpljenja za druge, pa sve rade sami. Jedino tako su zadovoljni rezultatima.

Ribe


One su pravi umetnici kad je u pitanju dobijanje onoga što žele. Ribe će vam suptilno predložiti nešto i uvući vam se pod kožu do te mere da nećete ni shvatiti da manipulišu vama.

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. OKTOBAR 2018-TE: OSJEĆAJ UNUTRAŠNJEG MIRA DOMINIRA, UŽIVANJE U STABILNOSTI I RUTINI

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. OKTOBAR 2018-TE: DANAS NEĆETE BITI SIGURNI ŠTA JE STVARNO A ŠTA NE, MORATE BITI STRPLJIVI