in

5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJI SU NAJSKLONIJI VARANJU U VEZAMA

Ljudi koji su nevjerni u odnosima mogu doći u svim oblicima i veličinama, ali njihove osobnosti takođe će varirati.

Dok svako može podjednako biti sposoban biti nevjeran, astrologija ima nekoliko stvari za reći na tu temu.

5. RAK – Emocionalni prevarant

Neko ko je Rak će biti pun emocija i prilično predan svim aspektima života. Međutim, dok su oni od najvjernijih bića svojoj porodici i prijateljima, u njihovim vezama stvar bi mogla biti drugačija. Ako Rak ne prima istu emocionalnu podršku od svog partnera, to sigurno može izazvati nevjeru.

4. RIBE – Nevjerna fantazija prelazi u stvarnost

Svijet u kojem žive Ribe je često ispunjen fantazijom i vole se igrati idejom da mogu biti loše na neko vrijeme. S obzirom na njihov visok seksualni nagon, njihova maštanja mogu lako preuzeti vodstvo i postati stvarnost.

3. LAV – Uređaj za varanje

Ako Lav nije u središtu pažnje u odnosu, sigurno će biti poznat po varanju kako bi pronašao pažnju za kojom očajno žudi. Niko ne može zadržati Lava, kada se osjećaju zarobljeno i nesretno, sigurno će tražiti nekog novog i fizički i emocionalno kako bi ispravili svoju situaciju.

2. VODOLIJA – Sloboda za lutanjem

Vodolija uspijeva u životu kroz učenje i doživljavanje novih stvari. Nije iznenađujuće da imaju veliku sklonost lutanju u monogamnim odnosima zbog tih karakteristika. Dok će njihove emocije osigurati da se osjećaju loše zbog svojih loših postupaka, njihov ukus za nove stvari u konačnici će pobijediti bitku između glave i srca.

1. JARAC – Lutanje kroz spavaću sobu

Kada je Jarac u vezi s nekim ko treba i cijeni sav njihov težak posao, vrlo je vjerovatno da neće biti nevjerni. Međutim, ako su ti zahtijevi u kratkoj opskrbi, oni će brzo postati odvraćeni i postati nezadovoljni vodeći na kraju do varanja.

Ukratko, oni mogu biti jedni od najvjernijih znakova u Zodijaku, ali s obzirom na prave okolnosti, oni brzo skaču u krevet s nekim drugim ko će cijeniti sve što imaju za ponuditi.

4 HOROSKOPSKA PARA KOJA ĆE OSTATI ZAJEDNO DO KRAJA ŽIVOTA!

LJUBAVNO SLAGANJE: SAMO OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE SAVRŠEN ZA TEBE