in

5 HOROSOPSKIH ZNAKOVA KOJI PREDNJAČE PO SEBIČNOSTI

Svi smo mi ponekad malo sebični i nema ništa loše u tome, ali ako vam to često prebacuju, iako vi ne vidite nikakav povod za to, možda ne bi bilo loše provjeriti šta zvijezde kažu o tome.

Nezgodna stvar s ovom osobinom je to što ljudi koji je češće pokazuju zbog svoje sebične prirode nisu u stanju vidjeti u čemu griješe. Iz njihove je perspektive problem u svima ostalima, a ne u njima. Kod ovih pet znakova horoskopa sebičnost je izraženija nego kod ostalih.

Ovan


Kad shvati da nešto želi, Ovan će to jednostavno i uzeti. Nema tu ništa loše ako niste pritom jedan od najodlučnijih znakova koji sebe voli da stavlja na prvo mjesto, kao što je slučaj s Ovnom.

Bik


Iako je Bik predstavnik stabilnosti i pouzdanosti, njegov nagon za sigurnošću često ga može odvesti u pohlepu i materijalizam. Osim toga, može postati preosjetljiv, suviše emocionalan i pretjerano posesivan.

Blizanci

Blizanci mogu biti sjajni kad su predusretljivi i prilagodljivi, no u stanju su to naglavačke da okrenu prije nego li shvatite šta vas je snašlo. Zbog svoje prevrtljivosti često se smatraju ispraznima i površnima.

Lav


Sve što vide Lavovi obično moraju i imati, pa nije iznenađujuće da imaju veliku dozu sebičnosti. Neustrašivost Lava u borbi s preprekama koje mu se nađu na putu je izvrsna, ali kad ugleda nešto što želi, za sve ostale igra je završena.

Djevica


Pedantne Djevice svojim oštrim okom će uočiti svaki nedostatak, neprimjereno ponašanje ili radnju. Ova osobina pruža im mogućnost da porade na sebi, no Djevice u tom slučaju imaju zamućen vid i prve su kad treba kritikovati druge. Nije lako biti težak prema sebi, ali nije lako ni drugima kad ste teški i kritični prema njima.

4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI SU NAJVEĆI FRAJERI PO ZODIJAKU

ASTROLOGIJA I MALIŠANI: KAKVA ĆE VAM DJECA BITI U ODNOSU NA DAN I VRIJEME ROĐENJA