in

5 STVARI KOJE IZLUĐUJU HOROSKOPSKE PERFEKCIONSTE – DEVICE

Pripadnici ovog horoskopskog znaka žive život sređen po fasciklama. Vole da analiziraju ljude oko sebe, a njihov moto je: “tri put meri, jednom seci”. Veliki su perfekcionisti i kritikovanje im je drugo zanimanje. Međutim, koje su to stvari koje pripadnike ovog horoskopskog znaka izluđuju?

5. Gramatičke greške

Device ne podnose gramatičke, pravopisne i govorne greške. U stanju su da sagovornika ispravljaju i kritikuju sve dok mu ne “isperu mozak”. Smiriće se tek onda kada on nauči “pravilno” da se izražava.

4. Nered

Pripadnici ovog znaka su veoma pedantni i organizovani i s toga ih izluđuje nered i neorganizovanost. Ne mogu da funkcionišu u okruženju u kome nije sve na svom mestu. Oni čak i svoje čarape slažu po bojama, a u kući im je kao u apoteci.

3. Neodgovornost

Neodgovorni i neozbiljni ljudi su Devicama trn u oku. One vole tačnost i preciznost, a ukoliko ste na sastanak zakasnili svega 5 minuta, predlažemo vam da se naoružate dobrim argumentima, inače će vas svojim kritikovanjem sravnati sa zemljom.

2. Rasipništvo

Za Device mnogi kažu da su škrtice. Međutim, one su samo odlične u raspodeli i trošenju novca. Vole da štede novac i veoma su dobre u tome. Pre nego što kupe nešto, dobro će da razmisle da li im je ta stvar stvarno potrebna. Upravo zbog njihove obazrivosti što se finansija tiče, izluđuju ih osobe koje bacaju pare na nepotrebne stvari.

1. Površnost

Kao perfekcionisti trude se da sve zadatke koji im se nađu na putu izvrše najbolje što umeju, davajući svoj maksimum. Kada započnu nešto, ne staju dok ne završe ono što su započeli. Pa zbog toga teško sarađuju sa ljudima koji svoje zadatke obavljaju površno i traljavo.

4 ZNAKA ZODIJAKA KOJI NE MOGU DA ZAMISLE DAN BEZ OVOGA

KAKO DA SE REŠITE TAMNIH KRUGOVA OKO OČIJU