in

5 ZNAKOVA HOROSKOPA KOJI SU RAZOČARAVAJUĆE LOŠI LJUBAVNICI

Dok neki žare i pale u krevetu, pojedini znakovi Zodijaka mogu se pohvaliti svim samo ne ljubavnim umećem. I dok se za Ribe odavno govori da ne blistaju u se*su, jedan znak je pravo iznenađenje.

Lav


Iako nije posebno loša u krevetu, osoba rođena u znaku Lava opsednuta je sobom i ponekad je potrebno podsetiti je da je s njom u krevetu još neko.

Bik


Bikovi su se*sualno nezasiti. Nekad znaju da budu vrlo naporni, a često im nije bitna tehnika jer je njihov cilj samo da oni dođu do vrhunca.

Ovan


Osoba rođena u znaku Ovna može postati i nasilna ako nije se*sualno zadovoljena. Ne mari previše za zadovoljstvo druge osobe i prilično je lenja.

Strelac


Strelci će vas na početku iznenaditi svojim perverznim umom,pa ćete pomisliti kako su sigurno dobri u krevetu. Međutim, Strelcu partner nije ni blizu zanimljiv kao se*sualna pomagala, pa bi vrlo verovatno mogao da zaboravi na vas usred samog se*sualnog čina.

Ribe


Ribe često žive kao hipici. Njihova lenjost se najčešće ogleda u lošoj higijeni, pa ako vam je partner Riba, pazite da se ne šokirate kad počne da se svlači.

NEDELJNI HOROSKOP OD 19. DO 25. NOVEMBRA 2018-TE: PERIPETIJE NA LJUBAVNOM PLANU, UDALJAVANJE OD VOLJENE OSOBE

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. NOVEMBAR 2018-TE: BURAN DAN ZA OVNA, DJEVICA USPJEŠNA, VAGA KONFLIKTNA