in ,

6 JEDNOSTAVNIH NAČINA KAKO DA SE RIJEŠITE PODBRATKA

Da li ste među onima koji stalno kriju svoje lice zbog podbratka? Umorni ste od toga da stalno morate da se sklanjate i krijete na fotografijama?

Umesto toga, treba da stanete uspravno i ponosno podignete glavu, što će uticati i na vaše samopouzdanje i popraviti celokupno držanje i izgled.Vežbanje u terentani, trčanje i plivanje ne utiču dovoljno na smanjenje ovog dela tela, koje je često zanemareno pri vežbanju initi na jačanje ovih malih mišića.

Saznajte šta je ono što dovodi do pojave podbratka i kako da se rešite masnog tkiva koje vas nervira i kvari vam izgled.

1. Uzroci pojave podbratka


Jedan od glavnih uzroka pojave podbratka je prekomerna težina. Ukoliko slobodno vreme provodite ispred TV-a i ne bavite se nikakvom fizičkom aktivnošću, verovatno će se pojaviti pre ili kasnije. Pord toga, osobe koje pate od hipertireoidizma imaju velike šanse za pojavu masnog tkiva na ovom području. Ponekad na stvaranje podbratka utiče i nasledni faktor.
Ipak, kako biste uklonili ovaj višak, ne morate ići na liposukciju, već ga se možete rešiti i lakim vežbama kod kuće. OVa metoda je ne samo laka i jeddnostavna, već i nema nikakvih neželjenih posledica.

2. Poljubite plafon


Za razliku od klasičnog vežbanja ili joge, ova vežba ne zahteva nikakve posebnu kondiciju ili snagu. Možete da je praktikujete bilo kada, bilo gde i u bilo kom položaju.Ispravite kičmu, podignite glavu gore i gledajte u plafon. Blago izbacite donju vilicu napred i napućite usta. Zamislite da pokušavate da poljubite osobu koja je viša od vas. Zadržite ovaj položaj 6-8 sekundi i ponovite vežbu najmanje pet puta.

3. Neka vam jezik pomogne da oblikujete bradu


Slabost jezičnih mišića povezana je sa nastankom podbratka. Ako ih ojačate, uspećete i da zategnete bradu. Ovom vežbom ćete znatno ojačati jezik, a lako se izvodi Dovoljno je da uvučete jezik i gurnete ga ka nosu, ali tako da vam usne budu opuštene. Ponovite pokret pet puta, dva puta dnevno.

JEDVA ČEKA NOVI DAN DA MU SA ZADOVOLJSTVOM ZAGORČA ŽIVOT: OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE OTROV ZA MUŠKARCE

ZAŠTO NEMAŠ SREĆE U LJUBAVI: RAK GUŠI PARTNERA A OVAJ ZNAK OTJERA SVE OD SEBE