in

6 ZNAKOVA HOROSKOPA KOJI IMAJU NAJVIŠE SREĆE U LJUBAVI

3. Bik


Bikovi imaju sjajan ukus za sve, pa i za partnere. Oni imaju osećaj u vezi sa nekim od momenta upoznavanja. Posle toga ovaj znak horoskopa će razmotriti sve negativne i pozitivne strane pre sledećeg sastanka. Bikovi ne rade ništa olako i kada se obavežu, sigurni su da je ta osoba prava. Oni žele ceo paket, ali ne traže savršenstvo.

2. Rak


Ljubav i porodica su najvažniji Rakovima, pa su pažljivi pri izboru partnera. Oni se oslanjaju na to da će ih njihova intuicija odvesti do prave osobe. Partneri ovog znaka zodijaka treba da budu saosećajni, kreativni i pažljivi, jer oni neće traćiti vreme na nekog ko nije fantastičan. Oni smatraju da su čak i njihovi bivši partneri fenomenalni i zato najčešće ostaju u kontaktu s njima. Kada su u vezi, Rakovi daju celog sebe.

1. Vodolija


Vodolija možda nije najemotivniji horoskopski znak, ali je jedan od najinteligentnijih, zbog čega često ume da izabere parnera koji joj odgovara. Neke Vodolije nedugo po upoznavanju partnera ulaze u ozbiljnu vezu. Njihov partner mora da bude zabavan, fin, zanimljiv, kreativan i radoznao.

PET ZNAKOVA KOJI BAŠ UVIJEK DOBIJU ONO ŠTO ŽELE

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JANUAR 2020: POTREBNA JE OBNOVA ENERGIJE, POSVETITE SE VOLJENIMA