in ,

6 ZNAKOVA KOJI OTKRIVAJU DA MU NIJE SAMO DRUGARICA I DA NE VOLI TEBE, NEGO NJU

Koliko puta ste čule: “Ma, daj, šta dramiš, ona mi je samo drugarica”? Evo kako da otkrijete da li vas laže ili ne laže.

1.Slušajte unutrašnji osećaj

Muškarci su skloni da se zaljubljuju u svoje najbolje prijateljice, ali su retko spremni da to i priznaju. Ako vam „nešto iz stomaka“ govori da njegova najbolja drugarica nije samo to, onda ste verovatno u pravu. Pokušajte da popričate sa njim o tome.

 

2. Stalno govori o njoj

Ako i u najobičnijem razgovoru vaš dečko nekoliko puta pomene ime svoje najbolje prijateljice, onda tu definivno nisu „čista posla“.

3. “Ona je najbolja u svemu”

Kada ste sve troje zajedno i ćaskate o neobaveznim stvarima, a vaš dečko svojoj najboljoj prijateljici stalno „drži stranu“ govoreći da je „uvek u pravu“, jasno je da želi da joj pokaže koliko mu je važna. Ali gde ste tu vi?

4. Upoređuje vas sa njom

„Moja najbolja prijateljica kuva bolje od tebe“, “Ona bi sada išla sa mnom na utakmicu, a ti se prenemažeš i kukaš kako te boli stomak“, “Ona je kupila prelepu haljinu, super izgleda u njoj, a ti si stalno u farmerkama i majici“… Ove rečenice su alarm da je vaš dečko „zatreskan“ u svoju najbolju prijateljicu, samo “nema petlju“ da joj to i kaže!

5. Neprijatno vam je kad ste u njenom društvu

Ženska intuicija retko ume da prevari. Ako ste sve troje izašli u grad i njih dvoje se ludo zabavljaju, a vi se osećate kao “prase u Teheranu“, vreme je da shvatite ko je u toj priči dobitnik, a ko gubitnik. Potražite drugog dečka.

6. Ona mu je najvažnija

Odgovara na njene SMS-ove dok ste zajedno, ne propušta da odgovori ni na jedan njen poziv čak i dok razmenjujete nežnosti, šalje joj fotografije preko mobilnog telefona gde god da se nalazi, sumanuto uleće u butik jer je u izlogu video tašnu o kojoj mu je pričala… Jasno je ko je u njegovoj glavi prava princeza, a ne “samo najbolja drugarica“.

EVO KAKO DA NA FOTKAMA ISPADNETE ŠTO LEPŠI

LJUBAVNA NUMEROLOGIJA: OTKRITE ODMAH KAKVI STE KAD GA ZAISTA VOLITE