in

6 ZNAKOVA KOJI SU PRAVI SREĆNICI: EVO KO IMA NAJVIŠE PARA U HOROSKOPU

Jarci su podjednako dobri šefovi i radnici, a Vodolije su uvek ispred svog vremena. Lavovi osvajaju šarmom, harizmom i zabavom, dok su Bikovi najbolji u timskom radu.

Na Bikove se uvek možete osloniti, iskreni su i praktični. Dobro im leži timski rad i strastveno pristupaju poslu u kojem treba da sarađuju s mnogo ljudi. Mogu se pronaći u finansijama, uređenju interijera, medicinskim poslovima, inženjeringu, advokaturi, marketingu ili PR-u.

Rakovi su nežni, maštoviti i zaštitnički nastrojeni. Vole da štite one do kojih im je najviše stalo. Vole da održavaju snažne odnose s ljudima, bilo profesionalno ili privatno. Jako su vredni, a dobro se snalaze u području zakona, psihologije, edukacije ili medicine.

Niko nema potrebu za moći i titulom vođe kao Lavovi. Pouzdani su, optimistični, harizmatični i zabavni. Lako osvajaju šarmom – pripadnik ovoga znaka je Barak Obama ,koji je proglašen jednim od najboljih političkih performera. Politika, umetnost, dizajn, arhitektura, zabava i obrazovanje im odlično leže.

Vage su kooperativne i uspešne u ostvarivanju kompromisa, jer više od svega poštuju pravdu. Većina Vagi zato se pronašla u poslovima vezanim za politiku, socijalni rad ili sprovođenje zakona.

Jarci žive na Zemlji, doslovno i figurativno, pa nikad ne gube hladnu glavu. Istrajni su i jako odgovorni. Podjednako su dobri šefovi i radnici. Najviše Jaraca radi u području umetnosti, dizajna, arhitekture i pripremi hrane.

Vodolije su poznate kao nekonvencionalni ljudi ispred svoga vremena. Nezavisni su, ali i duboko povezani s ljudima. Imaju prirodan dar za razumevanje novih tehnologija. Njihovo područje je astronomija, fotografija i računarstvo. Vodolije pripadaju promenljivim znakovima, pa često menjaju posao.

Ribe su najosetljiviji znak Zodijaka, pa često vole da se predstavljaju kao mučenici. Jako su empatični te često stavljaju tuđe potrebe ispred svojih. Zato im odgovaraju zanimanja iz područja zdravstva i socijalnog rada.

NEMA VEZE ŠTO JE U VEZI: KAŽE SEBI ‘NEĆU VIŠE’ ALI OVI ZNAKOVI ČESTO VARAJU PARTNERA

ONI PROSTO NEMAJU DUŠU: OSOBE U OVOM ZNAKU SU STRAŠNO PRORAČUNATE