in

6 HOROSKOPSKIH PAROVA ČIJU VEZU NIKO NIKAD NEĆE MOĆI RASTAVITI

Da li vam je teško da pronađete ljubav u životu? Možda ste zarobljeni u vezi koja nije dobra za vas. Osećate da vam se svet ruši, a pritisak je sve veći. Čini vam se da vam ponestaje vremena da pronađete svoju srodnu dušu, ali ne možete da podnesete još jednu beznadežnu vezu sa nekim.

Ono što jednu vezu čini sjajnom jeste emotivna povezanost između dvoje ljudi. Iz te emocionalne povezanosti rađa se ljubav, empatija, saosećajnost i posvećenost. Bez emotivne povezanosti, i najmanja prepreka može da sruši vezu.

Zbog toga bi trebalo da usmerite svoju energiju da pronađete osobu sa kojom možete izgraditi duboku emotivnu povezanost. To nije lako, pa bi zato možda trebalo da se posavetujete sa zvezdama.

6. Blizanci i Vodolija

I Blizanci i Vodolije imaju ekstremne ličnosti koje se međusobno poništavaju. Oboje vole da žive na ivici i zato tako dobro funkcionišu.

Strastveni su i ta strast je nešto na šta uvek mogu da se oslone kada stvari krenu nizbrdo. Blizanci žive spontano, dok su Vodolije veoma krute i organizovane. Zbog toga se tako dobro dopunjuju.

5. Vaga i Rak

Termin “srodna duša” nije nešto što treba olako koristiti. Međutim, kada se radi o Vagi i Raku, oni su par iz raja. Oni su oličenje ovog termina.

Vagama je potrebna naklonost i potvrda drugih ljudi, a Rak je veoma brižno biće. Oboje su veoma emotivni i komunikativni i stalno razgovaraju o tome kako da im veza postane još bolja.

4. Vaga i Škorpija

Vage i Škorpije su najbolji prijatelji. Između njih postoji takva sinergija koju teško mogu naći u drugim vezama. Škorpije su veoma opsesivne i strastvene, dok Vage vole da su nečija opsesija i da budu voljene.

Zato ovaj par tako dobro funkcioniše. Potrebno im je malo vremena da razviju osećanja jedno za drugo, ali kada se iskra zapali, ništa neće sprečiti taj plamen da gori sve jače i jače.

TI SI KRALJICA HOROSKOPA AKO NJEGA OSVOJIŠ I ZADRŽIŠ: LJUBAV SA NJIM JE IGRANJE SA VATROM

KAKO VARA ON A KAKO ONA: BLIZANCI UVEK IMAJU NEKOGA SA STRANE, BIKOVI LAKOVERNI A OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK SLAMA SRCE