in

6 NAJVEĆIH LAŽLJIVACA HOROSKOPA: LAŽU ČIM ZINU

Laži nisu uvijek loša stvar, ponekad su jedini način da ne dođe do svađe, ali među ljudima i dalje vlada stav da je bolje reći istinu. Bez obzira na to jeste li pobornici povremenog laganja ili se zalažete samo i isključivo za istinu, nije loše znati koji horoskopski znakovi imaju najviše talenta za neistinu:

6. Blizanci


Njihova neiskrenost često nije namjerna, ali svejedno dolazi do nje jer se blizanci poprilično često predomišljaju. Nekako im se teško držati onoga što su rekli, pa često ispadaju lažljivci, čak i kad im to nikako nije bila namjera.

5. Rak

Pripadnici ovog znaka su jako kreativni, što im omogućava brzo smišljanje laži na licu mjesta. Rakovi lažu kad se pokušavaju izvući iz nevolje, pa će na prvi pokazatelj da se nevolja približava s lakoćom osmisliti cijeli scenarij koji ih oslobađa od optužbe.

4. Lav

Lavovi su dramatični, a njihova ih potreba za tim da budu u centru pozornosti često inspirira na preuveličavanje stvari. Kad to rade, samo žele biti zanimljiviji, najčešće jer im je istina dosadna.

3. Vaga

Kad lažu, lažu zato da bi sačuvali harmoniju za kojom toliko teže. Naravno, ponekad se iza njihovih laži kriju i zle namjere, ali najčešće se samo trude da svima bude lijepo, čak i pod cijenu istine.

2. Jarac

Jarci su praktična bića, a njihove im laži pomažu da se s lakoćom izvuku iz situacije u kojoj ne žele biti. Jarac će radije reći da ne stigne na kavu nego iskreno reći curi koja ga zove da mu se jednostavno ne sviđa. Oni to gledaju kao brigu za druge.

1. Ribe

Prijateljski nastrojene i pune suosjećanja, ribe će ponekad svejedno igrati na kartu mučenika, čak i ako trebaju lagati da bi bilo uvjerljivo. Ribe su inače jako iskren horoskopski znak, zbog čega je još teže prepoznati lažu li ili ne.

7 NAJVAŽNIJIH: ZAŠTO SI DRUGAČIJA I ŠTA TE ČINI POSEBNOM U ZODIJAKU

POGLEDAJTE ZAŠTO: OVA 3 ZNAKA SE BITNO RAZLIKUJU OD OSTALIH