in

6 NAJVEĆIH MUŠKIH LAŽOVA HOROSKOPA ALI SAMO JE ON BROJ 1

Laži nisu uvek loša stvar, ponekad su jedini način da ne dođe do svađe, ali među ljudima i dalje vlada stav da je bolje reći istinu.

6. Blizanci

Njihova neiskrenost često nije namerna, ali svejedno dolazi do nje jer se Blizanci poprilično često predomišljaju. Nekako im se teško držati onoga što su rekli, pa često ispadaju lažljivci, čak i kad im to nikako nije bila namera.

5. Rak

Pripadnici ovog znaka su jako kreativni, što im omogućava brzo smišljanje laži na licu mesta. Rakovi lažu kad se pokušavaju izvući iz nevolje, pa će na prvi znak da se nevolja približava s lakoćom osmisliti celi scenarijo koji ih oslobađa od optužbe.

4. Lav

Lavovi su dramatični, a njihova ih potreba za tim da budu u centru požnje često inspirira na preuveličavanje stvari. Kad to rade, samo žele biti zanimljiviji, najčešće jer im je istina dosadna.

3. Vaga

Kad lažu, lažu zato da bi sačuvali harmoniju za kojom toliko teže. Naravno, ponekad se iza njihovih laži kriju i zle namere, ali najčešće se samo trude da svima bude lepo, čak i pod cenu istine.

2. Jarac

Jarci su praktična bića, a njihove im laži pomažu da se s lakoćom izvuku iz situacije u kojoj ne žele da budu. Jarac će radije reći da ne stigne na kafu nego iskreno reći devojci ga zove da mu se jednostavno ne sviđa. Oni to gledaju kao brigu za druge.

1. Ribe

Prijateljski nastrojene i pune saosećajnosti, Ribe će ponekad svejedno igrati na kartu mučenika, čak i ako treba da lažu da bi bilo uvjerljivo.

MUDRE REČI INDIJSKOG GURUA: ZAŠTO SU BRAKOVI NESREĆNI I ZAŠTO VAS LJUDI NE VOLE

SEDAM LAKIH NAVIKA KOJE ĆE VAM POBOLJŠATI ŽIVOT