in

6 OZBILJNO OPASNIH ZNAKOVA: ZA JEDNOG NE BI NIKADA POMISLILI

3. Djevica

Djevica bi vas mogla zavarati s njezinim stavom „svetice“, ali ne dopustite da vas to zavede – ona se i dalje hvali kada se govori o moralnim standardima. Mogla bi se smatrati ograničenom i izbirljivom kad se radi o druženju i zabavi, ali to ne znači da je ona u najmanju ruku anđeo.

Zapravo, ljudi često zaboravljaju da ona kao osoba koja planira i duboko promišlja, sve što radi – radi namjerno, čak i zločin. Ništa nije spontano kada je ona u pitanju, što znači da kada radi nešto opasno, možete se kladiti da je o tome razmišljala dugo vremena. Sposobna je i spremna na sve.

2. Strijelac

To uopće nije upitno, Strijelac zaslužuje biti na ovom popisu. On je netko tko vrednuje slobodu iznad svega i zato pravila nisu nešto što se njega previše tiče. Konkretnije, mrzi da ga se kontrolira. Toliko da prekrši sva postojeća pravila ako osjeća da su ona smetnja njegovim planovima.

Ponovite za mnom: Ne možete zaustaviti Strijelca kada naumi napraviti ono što želi. Nikad.

Ono što ga razlikuje od drugih znakova koji ne vole pravila je to što uvijek poduzima izravnu akciju. On vidi veliku sliku, ali ne i detalje. Dakle, ako želi novi par cipela, ali ne može ih kupiti, definitivno će ih ukrasti, bez da strahuje zbog posljedica. On je opasan i pobunit će se protiv pravila čim dobije priliku.

1. Jarac

Za nekoga tko ima tako zamršenu osobnost kao Jarac, možete misliti da bi trebao biti visoko na ovom popisu, ali to nije bitno. Ono što je bitno je to da je Jarac potpuno opasan … i nikad to nemojte zaboraviti.

Imidž i njegova opća slika u javnosti mu je jako važna, što znači da uvijek podsvjesno traži potvrdu i prihvaćanje. A kada je u lošem društvu, može se pretvoriti u pravog gnjavatora i nasilnika.

Također je jako arogantan. To znači da nije uvijek uvjeren da se pravila odnose na njega, te će učiniti ilegalne stvari samo zato što može. Naravno, postoji nepažnja i nedostatak kreativnosti kada je u pitanju njegovo opasno ponašanje, što znači da bi mogli nastradati ako se družite s njim kada je u „opasnom“ raspoloženju.

SVAKI DAN U NEDELJI IMA SVOJE ZNAČENJE: OVO SU PREDNOSTI KOJE MOŽETE DA ISKORISTITE

GLAVNI RAZLOG RASKIDA VEZE: OVAN NE SHVATA POSESIVNE, DJEVICA NEAMBICIOZNE PARTNERE