in

6 PAROVA ZODIJAKA KOJI NIKADA NEĆE BITI SREĆNI MA KOLIKO GOD DA SE VOLJELI

Neki znakovi koliko god se voljeli ne mogu imati dobru vezu. Lavovi će osjetljive Rakove dovesti do ruba očaja, a Djevice će hladno ostaviti slomljenog Blizanca i ne okrenuti se…

Lav i Rak

Veza ovog dinamičnog para nikad dobro ne završava. Dok se Rakovi raduju dubokoj, spiritualnoj i otvorenoj vezi sa svojim partnerom, Lavlja nesigurnost donosi nemir u njihovu ideju ljubavne idile. Lavovi su skloni ekstremnim promjenama u ljubavi, od toga da su jedan tren kraljevi cijelog svijeta, samopouzdani i spremni obasipati svog partnera pažnjom i ljubavi, do toga da su sarkastični i cinični te kritiziraju svaku sitnicu koju njihov partner radi.

Osjetljivi Rakovi ovakvo ponašanje uzimaju k srcu i uključuju svoj obrambeni mehanizam koji se uglavnom sastoji od zamjeranja i ljutnje, što na kraju u potpunosti zatruje njihovu vezu.

Jarac i Vodenjak


Oba znaka su jako tvrdoglava i uporna i to je jedan od glavnih razloga zašto se međusobno privlače, ali i istovremeno, to je i glavni kamen spoticanja u njihovoj vezi. Dok Jarci funkcioniraju na temelju toga kako se osjećaju, Vodenjaci su praktični.

I zbog toga s vremenom ispadne da su Vodenjaci šefovi u vezi, ostavljajući Jarce da se bore za svoju poziciju. Ovakav odnos snaga u vezi s vremenom dovodi do eksplozije kod oba znaka i često završava svađom i vrlo burnim raskidom.

Djevica i Blizanci

U životu se možete voditi praktičnošću i realnošću ili snovima i po osjećaju, a ta dva načina života ne mogu naći dodirne točke, isto kao i veza Djevice i Blizanaca. Zbog toga njihova veza ne može opstati. U kritičnim situacijama, kada se treba boriti za vezu ili odustati,

Djevica će mirno i staloženo otvoriti vrata i ostaviti vezu iza sebe, ostavljajući Blizanca slomljenog srca. Do takvih situacija će najčešće doći zbog navike Blizanaca da žive u snovima, dok Djevica preuzima sav teret veze na svoja leđa i svega što ide s njom.

PAZI SE: OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE NAJPRORAČUNATIJI

KOJI SU NAJBOLJI DANI ZA LJUBAV I POSAO ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA