in

6 PAROVA ZODIJAKA KOJI NIKADA NEĆE BITI SREĆNI MA KOLIKO GOD DA SE VOLJELI

Vaga i Bik

Ovaj par je poput ogledala, čvrsto povezan i na van se čini kao da telepatski komuniciraju, što im je u početku zanimljivo i još ih više zbližava, ali s vremenom ta njihova čvrsta veza postaje zagušujuća i oboje se osjećaju kao da više nisu individue, već se definiraju samo kroz svoju vezu. I zbog toga veza često puca.

Bikova tvrdoglavost i Vagin očaj da se povremeno osjećaju u pravu zabija posljednji čavao u njihov lijes. Budući da se jako dobro razumiju i poznaju, s vremenom očekivanja jednog od drugog postaju prevelika, a rijetko kad se ta očekivanja ostvare.

Škorpion i Ribe

Ovo je ubojita kombinacija, budući da su oba znaka jako emotivna, a istovremeno jako sumnjičavi jedan prema drugom. Škorpioni su jako nemarni u izražavanju svoje ljubavi prema Ribama, koje kroz život idu vođene osjećajima.

Njihove potpuno suprotne osobnosti, koje su u početku bile iskra strasti, mogu lako prerasti u požar koji će spaliti sve među njima, ostavljajući iza sebe tugu, bijes i razočaranje. Ribe trebaju slobodu koju će Škorpionova sumnjičavost s vremenom ugušiti.

Strijelac i Rak

Ova dva znaka se ne bi trebali ni približavati jedan drugome, a kamoli ući u ozbiljnu vezu. Dok Rakovi vjeruju u onu staru poslovicu “strpljen – spašen”, Strijelci su jako aktivni i spremni na nove avanture i izazove u životu. Rakova mirnoća potiče u Strijelcu nemir, a s vremenom i zamjeranje koje se lako može pretvoriti u svađe i bijes.

Strijelac obožava promjene i stalno pokušava nešto novo u životu i vezi, dok promjene koje se događaju oko Raka uglavnom ostaju nezamijećene jer on ima svoj pogled na život koji ga vodi u svemu što radi. Najveću vrijednost u ljubavi Strijelci povezuju uz apsolutnu se*sualnu vezu s partnerom, dok je Raku primarno emotivno se povezati. I ta velika razlika između emocija i potrebe kod ovih znakova će na kraju presuditi njihovoj vezi.

PAZI SE: OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE NAJPRORAČUNATIJI

KOJI SU NAJBOLJI DANI ZA LJUBAV I POSAO ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA