in ,

6 RAZLOGA KOJI DOKAZUJU ZAŠTO JE BOLJE IMATI DOBAR RAZVOD NEGO LOŠ BRAK

3. Vaša deca će biti srećnija

Iako mnogi parovi odlučuju da ostanu u braku, upravo zbog dece, to je velika greška. Deca sve vide i sve čuju. Njima nimalo nije lako da žive pod pritiskom i tenzijom i da svakodnevno slušaju svađe ili zajedljive komentare.

Ovakva situacija kod kuće može ozbiljno da uništi detetovu psihu, jer ono neće imati osećaj šta je zdrav odnos i dobar brak. Vodite se onim pravilom: srećan roditelj, srećno dete!

2. Zdravlje će vam se popraviti

Loš brak uništava zdravlje čoveka. Stalna napetost, svađe, ljubomora i td mogu ozbiljno uništiti vaše zdravlje.

Studija pokazuje da život u neprijateljskom okruženju koje donosi loš brak, može da uništi zdravlje isto kao i alkohol ili hronični stres na poslu.

Dakle, ako još niste raskinuli sa mužem koji definitivno nije vaša „bolja polovina“, verovatno vas vrebaju mnoge ozbiljne bolesti. Čak i sitne posekotine na vašim rukama će zaceliti 49% sporije, ako živite u nesrećnom braku.

1. Izgledaćete boje

Iako možda niste ni započeli dijetu, vi ćete izgledati bolje. Tajna je u vašoj unutrašnjoj transformaciji koja se vidi na vašoj spoljašnosti. Mnogi ljudi nakon razvoda promene svoj izgled i navike što doprinosi njihovom boljem izgledu i podizanju samopouzdanja.

NAJZAGONETNIJI ZNAK HOROSKOPA KOJI JAKO TEŠKO GRADI STABILNE ODNOSE

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. NOVEMBAR 2019: POTREBA DA ZADATE SEBI KONKRETAN I OPIPLJIV CILJ VAS VODI KROZ OVAJ DAN