in

7 MUŠKIH KOMPLEKSA: ZBOG ČEGA MOMCI NAJVIŠE LAŽU I ČEGA SE STIDE

Razotkrili smo njihove najveće strahove! Naravno da ni oni nisu izuzetak i da se opterećuju oko sličnih stvari kao i mi žene.

U nastavku slede najveći muški kompleksi, pa pogledajte šta će to vaš dragi sakriti od vas ili pokušati da istinu upakuje u malo lepše pakovanje.

7.Godine

I dok u tinejdžerskim danima kako bi osvojili devojku koja im se dopada lažu da su bar pet godina stariji nego što yaista jesu, tokom godina situacija počinje da se menja, a četrdesete polako, ali sigurno postaju tridesete.

6.Visina

Jedan od najvećih muških kompleksa je upravo visina. Muškarci nižeg rasta često se osećaju nesigurno pored lepotica u vrtoglavim štiklama pa ako je i vaš dragi približno vaše visine, ne preterujte s potpeticama.

5.Finansijsko stanje

Automobili i novac san su gotovo svakog muškarca. U današnje vreme kada je fitički izgled nepreavedno privlačniji od one prave unutrašnje ljepote teško je ostati pribran. Upravo zbog toga muškarci se osećaju moćnije ako u datom trenutku spomenu kako su finansijski dobro situirani.

4.Kozmetika

Iako je kozmetika žensko područje sve više i više muškaraca otkriva čari glatke kože i sjajne i mirisne kože. Iako vam neće otkriti, ali većina muškaraca će rado isprobati proizvode za negu lica, tela i kose.

3.Kilogrami

Kilogrami su svakako nešto o čemu ne želimo da pričamo, ali slična situacija je i s muškarcima. Istraživanja su pokazala kako će 60 odsto muškaraca skinuti, a 40 odsto dodati kilograme, u zavisnosti od kompleksa mršavosti ili debljine.

2.Se*sualna aktivnost

Se*sualna moć je vrlo jako oružje, posebno tokom muških razgovora. Upravo zbog toga vrlo često se u takvim pričama nađe i poneka laž. Naravno da će reći kako ima zavidan se*sualni život, umesto da iskreno prizna da je već pola godine kod njega suša.

1.Veličina njegvog “prijatelja”

Ovo područje zaista nije potrebno objašnjavati jer od pamtiveka je veličina polnog organa bila dokaz muškosti. Iako veličina ne garantuje kvalitet što može potvrditi veliki broj žena nećemo ulaziti u detalje jer šta god mi rekle oni će tvrditi suprotno.

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. AVGUST 2020: U NEKIM TRENUCIMA ČINIĆE VAM SE KAO DA JE SVE MOGUĆE

ŠTA SE DESI KADA MU DAŠ DRUGU ŠANSU, NAKON ŠTO TE PREVARIO