in ,

7 VELIKIH ŽENSKIH GREŠAKA: OVE STVARI GARANTOVANO DOVODE DO RASKIDA VEZE

Svako povremeno posrne. Ali, postoje i stvari koje, ako ih činite prečesto, mogu dovesti do efekta da time ostanete same i slomljena srca.

Biti u vezi ne svodi se samo na leptiriće u stomaku i razmenjivanje nežnosti. To zna biti vrlo teško. I velike su šanse da je dečko bezbroj puta u glavi poželeo raskinutu sa vama jer ste počinili neki od ovih smrtnih grehova svake veze.

7. Prestale ste da se depilirate

Nakon uzbuđenja što vas voli, a potom i što se želi oženiti vama, dogodi se nešto prilično čudno. Koliko puta pomislite na dlačice na nogama i one ispod pazuha i kažete: ‘Ma, pustiću ih još samo jedan dan’. Većini muškaraca to je odbojno. Povremeno to sve žene odlažu, ali kad konačno učine i stave kremu na noge, i same sebi postanu privlačnije. Zamislite kako je tek muškarcima.

6. Prestale ste da se sređujete

Kad bi muškarci birali odeću za žene, verovatno izbor ne bi pao na trenerke i velike majice. Sigurno se sećate svih se*si kombinacija kojima ste ga osvajale, a seća ih se i on. Zato ga, s vremena na vreme, iznenadite.

5. Prebliski ste sa njegovom majkom

Lepo se slagati sa njegovom majkom i više je nego poželjno. Ali nemojte postati prebliske. To će otprilike imati obrnuti učinak od vijagre, jer nijedan jedan muškarac ne želi se*s sa svojom majkom. Ili njenim klonom.

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. NOVEMBAR 2020: NA EMOTIVNOM PLANU NISTE RASPOLOŽENI DA NEŠTO MENJATE I DA SE TRUDITE

NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 15. NOVEMBRA 2020: ONI KOJI JOŠ TRAŽE SRODNU DUŠU KONAČNO BI MOGLI NAIĆI NA LJUBAV