in ,

7 ZNAKOVA KOJI DOKAZUJU DA MU SLUŽIŠ SAMO KAO OSVETA BIVŠOJ

Takve veze imaju prednosti, ali samo za one koji žele lakše da prebole ružan raskid.

Ali, ako ti nisi trenutno u toj fazi i samo želiš normalnu vezu i odnos, ovo su znakovi da ga se moraš pod hitno rešiti…

7. Vaš odnos se kreće jako brzo i sporo u isto vreme

U roku od nekoliko nedelja već ti je izjavio ljubav te gotovo svaki slobodni trenutak provodi sa tobom. Ali, ti se nikako ne možeš rešiti osećaja da ga ne znaš i ne dobijaš dovoljno, između tih grandioznih izjava i epskih se*s sednica.

6. Osećaš njegovu gorčinu

Tu i tamo, on ima ispade o tome kakvo je “čudovište” bila njegova bivša, jer jednostavno to ne može držati u sebi. Da je zaista krenuo dalje, mogao bi pričati o njoj, ali nipošto na ovaj način.

5. Trudi se da je učini ljubomornom

Ako to nije paradiranjem s tobom po mestima, gde zna da bi je mogao sresti ili da bi mogli sresti nekoga ko nju zna, onda je to objavljivanjem zajedničkih slika na društvenim mrežama…

4. Hoće samo ono

Takvi frajeri vole koristiti se*s kao sredstvo povezivanja s nekim, ali bez petljanja dubljih emocija u celu priču. Se*s nikada nije loša stvar, ali ako se i tebi čini kako ga je ipak malo previše i kao da samo to radite, uzmi to kao znak upozorenja.

3. Nemate puno toga zajedničkog

Ali, zašto onda on želi da nastavite s druženjem?

2. On se ponaša kao da ste zajedno godinama

Iako zapravo niste, nego mu je lakše da stvori takvu sliku jer je pre tebe navikao na zajedništvo s bivšom i trebaš mu isključivo zbog sebičnih potreba.

1. Njegov interes za tebe se s vremena na vreme menja

Jedan dan je najbolji na svetu, drugi dan potpuno hladan ili se uopšte ne javi. To je najbolji pokazatelj toga da ni on ne zna što tačno radi i želi, a to ne zaslužuješ.

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA IZLUĐUJU SVOJE PARTNERE

KAKO ĆEŠ ZNATI DA LI TE VARA: LAV POSTAJE NEŽAN, ALI OVAJ ZNAK NIKADA NEĆETE PROVALITI!