in

7 DANA – 7 ŽELJA: HOROSKOP PO DANIMA U NEDELJI OD 11. DO 17. MAJA 2020. GODINE

PONEDELJAK 11.05

Lep aspekt Sunca iz Bika i Neptuna iz Riba nam može davati neka lepa osećanja i slogu. Saturn je krenuo retrogradno pa ako nismo dobro izvukli pouku iz predhodnih grešaka sada nam sledi posledica ili prosto da krenemo iz početka. Mesec tranzitira kroz Jarca i pravi trigon sa Uranom iz Bika što nam može doneti iznenadne pozitivne prilike pa se naši neki planovi i ciljevi mogu realizovati ili pokrenuti.

U večernjim satima Merkur iz Bika prelazi u svoje prirodno sedište Blizance pa će komunikacija i mnoge osobine Merkura biti pokrenuti. Pojedine osobe se mogu osećati iscrpljeno i nemoćno. Venera i Neptun su i dalje u kvadratu pa mnoge situacije mogu biti nejasne i skrivene . Iscrpljene osobe mogu osećati kostobolju ,mučninu,glavobolju i neobjašnjive bolove u telu.

UTORAK 12. 05

Mesec je u Jarcu i odnosu sa Neptunom iz Riba što je odlično za intuiciju,inteligenciju i dobro podnošenje problema koji vas muče. Mnogo bolje je danas zdravlje i energija tako da nema potrebe da brinete. U nastavku Mesec pravi konjukciju sa Plutonom što nam daje jaku unutrašnju duboku transformaciju i jake instikte koje svakako treba oslušnuti i tako postupiti.

Zatim Mesec pravi konjukciju sa Jupiterom što je pokazatelj zadovoljstva i na neki način blagostanja. Merkur iz Blizanaca će praviti trigon sa Saturnom iz Vodolije što mnogim osobama može doneti jednu jasnoću planova ,ciljeva,marljivost i jasan razum. Biometerološke prilike i dalje mogu praviti problem hroničnim bolesnicima i meteropatama.

SREDA 13.05

Mesec je prešao u Vodoliju gde će praviti kvadrat sa Uranom iz Bika što može doneti iznenadne sukobe sa majkom ili ženama uopšte pa treba paziti . Pojedinim osobama su mogući gubici povoljnih prilika i situacija. Zatim može biti naglašena depresija i razočaranje. Danas Venera kreće retrogradno sa 21 stepena Blizanaca pa treba dobro paziti na neke tajne da se ne zaznaju ili da se ulazi u tajne ljubavi ,poslove.

Venera će biti retrogradna do 25 Juna pa dobro obratite pažnju na sve skriveno. Danas Mars ulazi u Ribe gde mu je loša pozicija . Neki tajni napadi ili manipulacija kreće da se priprema. Ipak ovaj dan koji je nosio velike preokrete mnogi su dobro prošli i uspeli završiti neke stvari i svoje planove.

ČETVRTAK 14.05.

Mesec iz Vodolije pravi trigon sa Venerom koja je retrogradna u Blizancima pa se pojedinim osobama može vraćati neka bivša prilika kako u ljubavi tako i u poslu. Jupiter danas kreće retrogradno u Jarcu i bit će sve do 13.09. što ne donosi veliku štetu jer on kada je i nalošije položen nije totalno negativan već opet daje neku nadu.

Sunce iz Bika pravi trigon sa Plutonom što će davati ogromnu energiju,veliku moć, otpornost,hrabrost pa bi bilo dobro da se iskoristi u svrsishodne ciljeve ili da se uradi nešto što ranije niste imali hrabrosti. Neka duboka unutrašnja transformacija se dešava.

PETAK 15.05.

Nastavlja se transformacija od predhodnog dana. Mesec menja znak i ulazi u Ribe gde će praviti kvadrat sa Merkurom iz Blizanaca što nam daje disbalans naših misli i osećanja pa se može dešavati da jedno mislimo a drugo radimo.

Zatim Mesec pravi odnos sa Uranom što bi bilo odlično za neke iznenadne mogućnosti i da dobijemo putem intuicije dobar uvid. Mesec će biti u konjukciji sa Marsom što nam može dati lepa nežna muško ženska osećanja i fizičku energiju. Već u večernjim satima možemo se osećati umorno i iscrpljeno pa se odmorite.

SUBOTA 16.05

Tri planete su već retrogradne pa se možemo osećati nekako blokirano i letargično. Mesec u Ribama pravi konjukciju sa Neptunom što nam može dati neobične interese,veliki senzibilitet, odlične ideje dok ako vam je negativno aspektovana može biti da budete povodljivi i da se upustite u neki porok.

Mesec će praviti kvadrat sa Venerom što nam može dati nesigurnost u ljubavi ,razočaranje , sukob snova i činjenica.Danas treba izbegavati teže fizičke poslove i putovanja. Sunce je pozitivno aspektovano sa Plutonom i Jupiterom što pojedinim osobama daje dobro zdravlje, transformacije i moćne unutrašnje energije.

NEDELJA 17.05.

Mesec je u odnosu sa Plutonom i posle sa Jupiterom što nam daje energiju optimizma, osećaj pravde ,velikodušnost ,uspeh ,sreću.intuiciju ,stvaralačke talente pa bi bilo dobro da sve gore nabrojano iskoristite u prvoj polovini dana.

Mesec prelazi u Ovna i pravi lep trigon sa Saturnom što nam daje unutrašnji mir,dobre procene mogućnost, filozofsku disciplinu i nauku. Mnoga porodična okupljanja mogu danas da se lepo dogovore oko nečega što ranije nisu mogli. Danas je moguće da se od pojedinih osoba traži da budu ograničeni dok pojedinci traže mnogo i nemoguće. Uspostavimo balans.

Astrolog: Željka Knežević

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. MAJ 2020: SUVIŠE STE SUBJEKTIVNI U PROCENAMA I U STVARANJU SVOJE LJUBAVNE VIZIJE

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. MAJ 2020: DANAS SE MOŽETE MALO INATITI I TERATI KONTRU VOLJENOJ OSOBI