in

8 RAZLOGA KOJI DOKAZUJU DA SU RAKOVI DIVNA BIĆA KOJA SVI VOLE

Rakovi su topli, druželjubivi, srdačni, pouzdani i uvijek spremni za zabavu. Pored toga, postoji još mnogo razloga da zavolite nekoga tko je rođen u ovom znaku. Donosimo vam neke od razloga zašto je Rak osoba koju trebate voljeti i imati kraj sebe.

8. Neće vam dozvoliti da donesete loše odluke


Rakovi su poznati kao zabavne i vrijedne osobe. Spremni su na svaku avanturu i zabavnu aktivnost, ali ukoliko primijete da ste spremni napraviti neku glupost ili donijeti lošu odluku, neće vam dozvoliti da to učinite. Vrlo su racionalni i znaju odvojiti zabavu i druženje od ozbiljnih stvari.

7. Probudit će kreativnost u vama


Rakovi su izuzetno kreativni i kada god im se ukaže prilika vole ispoljiti tu svoju kreativnost i maštovitost. Bilo da je riječ o muzici, crtanju ili bilo čim što je u vezi s umjetnošću, oni će pokazati interes i pokušat će dati savjete i ideje.

6. Nikada ne odustaju


Rakovi su odani i neće vas iznevjeriti bez obzira na okolnosti. Iako na svoju štetu, uvijek se trude ispoštovati svaki dogovor i svakome će izaći u susret. Posvećeni su i stoje iza svojih riječi.

5. Znaju saslušati sugovornika


Osjetljivost i suosjećajnost su njihove glavne osobine. Možete pronaći velikog prijatelja u osobi rođenoj u znaku Raka, jer će vas oni uvijek saslušati. Ako je potrebno, svakog dana možete pričati istu priču oni će biti tu pored vas. Rakovi su uvijek uz svoje prijatelje, bilo da je riječ o nečemu jako ozbiljnom ili o najbanalnijoj stvari.

4. Otvoreni su i iskreni


Rakovi su vrlo iskreni i oni će vas uvijek pitati za sve što im nije jasno. Iako to ponekad zna zasmetati, vjerujte da je bolje imati takvu osobu pored sebe nego nekoga tko se lažno predstavlja i tko vas obmanjuje.

3. Znaju uživati

Osim što su produhovljeni, Rakovi također vole uživati i strastveni su u svemu što rade. Odlični su kao partneri, jer posjeduju snažne emocije, koje znaju pokazati onda kada to najmanje očekujete.

2. Pažljivi su


Ono po čemu su Rakovi najviše poznati je upravo ta pažljivost i briga za druge. Oni posjeduju veliku empatiju za svakoga i smatrajte se sretnim ukoliko imate Raka pored sebe.

Oni brinu za druge, ne mareći za svoje potrebe, stoga se potrudite da to i uzvratite. Nikada vam neće prigovoriti o toj pažnji koju vam poklanjaju i učinit će sve samo da budete sretni.

1. Odani su prijatelji


Rakovi neće dozvoliti drugima da vide njihovu ranjivost i ne vjeruju ljudima, ali kada se otvore i steknu povjerenje možete smatrati da će biti tu za vas u svako doba. Oni razumiju vrijednost prijateljstva i uvijek su spremni njegovati taj odnos.

Brižni su, ljubazni, vole pomagati, ali isto tako žele biti slobodni. Iako su nježni, oni su i neovisni.

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. NOVEMBAR 2018-TE: OVAN OSVAJA, BIK ORGANIZUJE, LAV RANJIV

3 ZNAKA SU HOROSKOPSKE VOĐE: BAŠ UVIJEK POBJEĐUJU I NJIHOVA JE UVIJEK ZADNJA