in

8 SKRIVENIH OSOBINA BLIZANACA, VAGE I VODOLIJE ZA KOJE NISTE ZNALI

Naši horoskopski znaci imaju mnogo toga da kažu, ko smo kao fundamentalna ljudska bića. U vazdušne znakove spadaju Blizanci, Vage i Vodolije. Evo 8 stvari koje niste znali o njima.

 1. Oni su misteriozni sanjari

Ljudi ovih zodijačkih znakova su uglavnom intelektualci, ali su takođe i sanjari što oko njih stvara misterioznu vibraciju.

2. Oni znaju da nađu balans u životu

Ako ste vazdušni znak znaćete da napravite ravnotežu između potreba i mogućnosti. Vazdušni znak uvek uzima ono što je najbolje i ume i te kako da izbalansira stvari u životu.

3. Oni su jako društveni

Vazdušni znakovi su odlični u komunikaciji sa drugim ljudima i imaju tendeciju da se slažu skoro sa svima. Oni su odlični sagovornici, jako dobri slušaoci, takođe sa njima možete voditi visoko inntelektualne razgovore.

4. Oni su radoznali i zanimljivi po prirodi

Vazdušni znakovi se uvek pitaju „zašto“ ? Oni vole da kopaju dublje dok ne stignu do suštine. Ovo ih čini jako dobrim pronalazačima i istraživačima, tako da je to zapravo win-win situacija.

5. Oni vole da budu pravedni i pošteni

Kada su suočeni sa situacijom u kojoj moraju da donose odluke, vazdušni znaci pokazuju ogromne analitičke veštine i osećaj za pravičnost. Ako su nekad uradili nešto što misle da nije pravično, to će ih goniti sve dok to ne reše.

6. Njih više privlači intelekt nego izgled.

Često se vazdušni znakovi izjašnjavaju kao sapiose*sualci. To znače da su oni često privučeni intelektom suprotnog pola, umesto da traže nekoga ko će im zadovoljiti ovozemaljske (telesne) potrebe.

7. Oni su vizionari

Vazdušni znakovi su pravi fabrikanti ideja. Uvek stvaraju i razmišljaju o novim stvarima, od kojih će neke možda zvučat apsurdno, ali njih to nije briga, jer njihov um je stalno okupiran novim mogućnostima.

8. Njihova sloboda im je najvažnija na svetu

Jedina stvar koju vazdušni znakovi uvek žele je da budu slobodni. Vazdušni znakovi apsolutno ne mogu da se bave ograničenjima bilo koje vrste, njima je potreban njihov prostor bilo u odnosima, porodičnom životu, čak i na radnom mestu. Od vazdušnog znaka ne možete očekivati da dobro podnosi bilo kakva ograničenja.

ŠTA ON TRAŽI U TEBI: LAV NAJVEĆEG OBOŽAVAOCA A RAK DRUGOG SEBE

JEDAN OD NAJTAČNIJIH HOROSKOPA NA SVETU: KELTSKA ASTROLOGIJA OTKRIVA NEŠTO NEVEROVATNO O VAMA