in ,

8 ZNAKOVA UPOZORENJA: PREPOZNAJTE MUŠKARCA KOJI VAS NIKAD NEĆE OŽENITI

Dok je italijanska voditeljka i model Elizabeta Kanalis pravila planove o romantičnom venčanju, deci i kućici u cveću, njen sada već bivši dečko Džordž Kluni smišljao je kako da se izvuče iz te veze.

Kluni je tako još jednom potvrdio da nije od muškaraca koji mogu da se vežu, a psiholozi savetuju kako da takvog muškarca prepoznate na vreme.

Iako je teško odmah spaziti muškarca koji ima problem sa vezivanjem ili uopšte ne želi da se preda ženi na duže staze, postoji nekoliko saveta kako da ih prepoznate. Ovakvi muškarci su uglavnom u zrelim godinama, a iza sebe imaju čitav niz bivših devojaka. Obično su vrlo atraktivni, uglađeni, šarmatni i odlični ljubavnici.

Oni vole da imaju kontrolu nad svim aspektima svog života, uključujući posao, društveni život, interesovanja, pa tako i veze. Iz veze beže onog trenutka kada shvate da im se to ne uklapa u planove, te da ih opterećuju razgvori o budućnosti, planiranje porodice ili mesta za život.

Međutim, dešava se i da muškarac na početku veze kaže ženi da ne želi da se skrasi, što ona gotovo uvek vidi kao izazov, te želi da ga ubedi da je baš ona ona prava, zbog koje će se predomisliti. Ipak, u većini slučajeva to se dešava samo na filmu.

Stoga, psihološkinja Pem Spur predlaže da analizirate ponašanje svog partnera, te ako uočite da poseduje dole opisane karakteristike, znajte da imate posla sa večitim neženjom, te u skladu sa tim odlučite, da li želite da živite u nadi ili krenete dalje u potrazi za nekim ko će imati iste ciljeve kao i vi.

8. Postavlja uslove

Ako on ima vremena ili želi da ga vi oraspoložite onda vam je na raspolaganju. Međutim, ako se vi nađete u sličnoj situaciji, njega nema nigde na vidiku.

7. Ne priča puno o sebi


Možda će vam reći da je išao na fudbalsku utakmicu, ali će biti neodređen po pitanju detalja i jednostavno neće želeti da vas dublje uvuče u svoj svakodnevni život.

6. Veza stagnira


Možda ćete se zabavljati mesecima, a da on ni jednom ne predloži da upozna vaše prijatelje, roditelje ili provede neko vreme sa njima u društvu. Takođe neće želeti ni da se vi upoznate sa njegovim društvom, a naročito ne sa roditeljima.

5. Voli da se druži sa drugim ženama


Generalno voli da se nađe u ženskom društvu, a među njegovim najboljim prijateljima uvek ima neka devojka koju poznaju ceo život.

KONAČNO ODGOVOR I NA PITANJE ZAŠTO NEKI LJUDI NE VARAJU

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA SU NOĆNA MORA SVAKE ŽENE