in

9 ISTINA O KRALJICI HOROSKOPA – LAVICI

Odan, pravedan i jak ali narcisoidan i težak kao crna zemlja: Upoznajte znak koji uvek ostavlja snažan utisak! U ovom tekstu delimo 9 saveta kao upozorenje o intenzivnom ponašanju i emocijama ovog horoskopskog znaka

Lav je jedan od najsloženijih i najzahtevnijih znakova zodijaka, posebno kada je reč o međuljudskim odnosima.

Lav može biti vrlo konkurentan

Lavovi stoje na zemlji i bore se! Oni zapravo ne žele biti povređeni u društvenim sukobima, oni su razdraženi od ljudi s različitim mišljenjem i žele se dokazati dostojnim pred svima.

Mogu biti prilično nemilosrdni

Ponekad znaju da promene način na koji misle i deluju, ispadaju u emocijama i besu, čak postaju agresivni. Oni imaju vrelu krv i jako su strastveni, pa kad žele nešto, nije im teško da budu nemilosrdni da to dobiju.

Lav ne odustaje, nikada

Njihova doslednost jednostavno nadahnjuje. Oni su borci, kao što smo rekli, ali nisu baš impulsivni kao što se čine – oni koriste inteligenciju i racionalnost, boriće se do poslednjeg trenutka i nikada neće odustati.

Lavovi su vođe

Lav se smatra prirodnim vođom. Imaju velike osobine za upravljanje grupom i imaju dominantnu energiju koja je korisna za vodeće mesto u društvenim krugovima.

Oni žude da budu u centru pažnje

Lavovi su ludi za pažnjom, to je sigurno! Oni moraju da budu u centru pažnje i uživaju kada ih gledaju.

Lavovi su često najplemenitiji duše

To je nešto što igra veliku ulogu u vezi – oni su ti koji pružaju i žele da podele sve materijalno s onima koje vole. S druge strane, oni nisu rezervisani kada se radi o emocijama, oni se lako otvaraju, ali samo ako istinski veruju svojim partnerima.

Oni su izuzetno lojalni ljudi

Sećaš li se kad smo rekli da ne bi trebalo da osećaš strah zbog njihovog divljeg duha i potrebe za pažnjom? Pa, to je razlog zašto su oni veoma lojalni i nikad ih nećeš videti da varaju. Drže se svojih partnera, bez obzira na sve.

Vole pohvale

Vole da im se kaže kako su pametni i lepi, vole da budu pohvaljeni od strane svojih partnera i žele da se osećaju kao najvažnija stvar na svetu kada su sa svojim partnerima.

Lavovi su sigurni ljudi, ali to ne znači da oni ne mogu biti osetljivi

Njihovo samopouzdanje definitivno je među njihovim najboljim osobinama ličnosti. Čini se takođe da su vrlo teški i otporni, ali duboko u sebi, oni su mekani i osetljivi. Oni su emocionalna bića s jakim osećajima, pa ako želite uspešan odnos, pokušajte ih videti iz ove tačke gledišta.

10 STVARI ZBOG KOJIH JE VODOLIJA POSEBAN ZNAK ZODIJAKA

3 ZNAKA HOROSKOPA KOJA UVEK TREBAJU VEROVATI SVOJOJ INTUICIJI