in ,

9 TAKTIKA MANIPULACIJE KOJIMA UNIŠTAVATE MUŠKARCE

Ako me voliš, uradićeš to. Ovo je definitivno jedan od najgorih vidova ženske manipulacije. Navikli smo da su muškarci dežurni krivci za sve što ne valja u vezi. Oni su ti koji ne umeju da se emotivno vežu, otvore i iskreno prepuste ljubavi. Ali koliko, zapravo, i mi umemo biti okrutne?

9. Davanje pogrešnog broja telefona

Žene su sklone da se posluže sitnim smicalicama poput ove. Razlog za ovu malenu pakost jeste želja da barem prividno ispadnu kulturne i izbegnu epitet umišljene ribe koja ne želi da ostavi broj telefona, dovoljno ljubaznom ali njima nedovoljno privlačnom udvaraču, piše stil.

8. Iskorišćavanje muškaraca zbog besplatnog pića

Žene koje ne nose novčanik tokom izlaska, od mita postale su deo svakodnevice. Rešene da svojim šarmom i izgledom obezbede par koktela, u stanju su da započnu razgovor s muškarcem isključivo s tim ciljem. One iole pristojnije dozvoliće mu da je bolje upozna, dok će one okrutnije priuštiti svom ”izabraniku” par momenata flerta, nastavljajući dalje, bez imalo griže savesti.

7. Ostajanje u vezi dok se ne pojavi neko novi

Okrutnost u ovom primeru ne ogleda se u ostavljanju, već u ostajanju u vezi. Žene koje ne vole da budu same i neophodan im je muškarac u životu, sklone su nastavljanju veze s partnerom prema kojem ništa ne osećaju, sve dok se ne pojavi neko novi. Osim što gube svoje vreme, prvenstveno troše vreme muškarca sa kojim su, dajući mu lažnu nadu da će sve možda biti bolje. Bolje koje one čekaju, najčešće dolazi u vidu nove veze s nekim drugim.

6. Suze kao vid manipulacije

Poznato je da su muškarci osetljivi na ženske suze. Kako bi dobile ono što su naumile, pojedine pripadnice nežnijeg pola okoristiće se pomenutom činjenicom i rasplakati se ne zbog osećanja, već po potrebi.

ZAŠTO PADAŠ U DEPERSIJU: RIBE RADI LJUBAVI, JARAC ZBOG KRITIKE

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. MART 2019-TE: SVE ŠTO SE DANAS DEŠAVA JE NESTABILNO, NEJASNO I ZBUNJUJUĆE