in ,

9 TAKTIKA MANIPULACIJE KOJIMA UNIŠTAVATE MUŠKARCE

5. Kritikovanje svog muškarca u javnosti

Pojedine žene sklone su javnom i oštrom kritikovanju svojih muškaraca. U ovu kategoriju okrutnosti spada i naglo započinjanje svađe ili, pak, ismevanje svog partnera.

4. Izostanak preciziranja svog statusa

Ovo svakako nije najokrutnija stvar koju žena može da uradi muškarcu, ali jeste jedna od najiritantnijih. Žene sklone flertu umeju da daju lažnu nadu svom udvaraču, bez obzira na to jesu li u vezi. Često svoj status nikada ne preciziraju, igrajući na više polja.

3. Manipulacija se*som

Kako je muškarcima se*sualni odnos izuzetno bitan, manipulacija ovom oblašću za njih svakako predstavlja jednu od najokrutnijih pojava. Svesne važnosti teme, žene su sklone da ucenjuju muškarce svojom voljom za se*som. Ukoliko nešto žele da postignu, poslužiće se njime. S druge strane, ukoliko žele da kazne muškarca, odlagaće se*s što više mogu.

2. Testiranje muškarca i ucene

“Ako me voliš, uradićeš to”. Ovo je rečenica kojom započinje jedan od najokrutnijih načina ponašanja. Zvati ga neposredno pre njegovog izlaska s društvom s molbom da dođe do vas, bez nekog posebnog razloga, već kako bi dokazao da vas voli, spada u jedan od najnižih poteza koji možete učiniti u vezi. Sve su šanse da će doći, ali još veće su da će vas sa svakim novim potezom ovog tipa voleti sve manje.

1. Flertovanje kako bi muškarca učinila ljubomornim

Osećaj zapostavljenosti, gadna svađa ili čista neosetljivost, neke žene vodi ka izuzetno okrutnom flertovanju s drugim muškarcima kako bi se osvetila svom. Koji god razlog da stoji iza ovakvog poteza, jasno je da se radi o nezreloj i manipulativnoj osobi.

ZAŠTO PADAŠ U DEPERSIJU: RIBE RADI LJUBAVI, JARAC ZBOG KRITIKE

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. MART 2019-TE: SVE ŠTO SE DANAS DEŠAVA JE NESTABILNO, NEJASNO I ZBUNJUJUĆE