in

AKO IMATE OVIH 5 STVARI U KUĆI, TO JE ZNAK DA STE SIROMAŠNI: ZA PRVU SVI MISLE DA JE ČISTI LUKSUZ

Danas, sa ekspertima za sve i svašta na svakom koraku, ekspert za manire je najmanje čudna stvar za koju smo čuli. A jedan od tih eksperata je Vilijem Henson koji je odlučio da objasni koji su to predmeti u vašem stanu koji odaju da ste bez prebijene pare.

5. PLIŠANI MEDVJEDIĆI

Mislite da je baš slatko što i dalje čuvate svoje uspomene u vidu plišanih životinja? Henson se ne slaže, a kaže da je vrhunac neukusa kada neka od tih životinja u šapama drži srce, cvijeće i ljubavne izjave.

4. VELIKA OGLEDALA

– Ogromna ogledala na neuobičajenim mjestima su vulgarna. Ona vrište da ste narcis, i ne samo to. Nije se još rodila osoba koja je postavila ogledala na plafon spavaće sobe, a koja zaista izgleda tako dobro kako misli da izgleda. Zapravo, što je veće ogledalo, to je obično osoba ružnija – tvrdi ovaj ekspert.

3. NAMJEŠTAJ OD STAKLA

Sada je već jasno da Henson ima veliki problem sa reflektujućim površinama, a evo šta kaže ovim povodom.

– Održavanje takvog nameštaja je takva gnjavaža da o tome ne vrijedi ni razmisliti, a kamoli kupiti to. Uostalom, takav namještaj je rezervisan samo za nižu klasu. Samo hrast ili mahagoni – savjetuje ekspert.

2. GOMILA JASTUKA

– Očigledno je da ste sebi jednom priuštili ljetovanje u Dubaiu pa ste puni utisaka. Da skratim priču, što više jastučića imate, to ste jadniji – zaključio je on.

1. SATENSKA POSTELJINA

Svi misle da je ovakva posteljina vrhunac luksuza – ekspert otkriva da to odaje da nemate ni dinara u džepu.

– Većina ljudi misli da je satenska posteljina, naročito crna, vrhunac luksuza, a zapravo je vrhunac neukusa. Posteljina treba da bude kvalitetna, od pamuka, lana ili mješavine oba. Svila i saten su za prostake i umišljene plejboje – kaže Henson, i na to nemamo šta da dodamo.

AKO SE MUČITE SA OBRVAMA OVE TRIKOVE MORATE PROBATI

ZAŠTO DA MU OPROSTIM?