in ,

AKO JE ODGOVOR NA SVA TRI PITANJA ‘DA’ – VAŠOJ VEZI JE DOŠAO KRAJ!

Znamo da svaki ljubavni odnos ima svoje uspone i padove, ali ukoliko odgovorite na sledeća ljubavna pitanja sa DA, vaša veza je na klimavim nogama. 

Dugo ste u vezi ali imate osećaj da nešto nedostaje. Ne očekujte da će se situacija rešiti sama od sebe, priznajte da imate problem i krenite polako da odgovorite na 3 važna pitanja koja će vam otkriti da li je vaša veza došla do kraja ili joj ipak ima pomoći.

Da li ste često u sukobu?

Kad čujemo da su svađe dobre za vezu, uvek se zapitamo kako nešto što izaziva razmenu besnih komentara i izliv negativnih emocija može biti dobro za bilo šta.

Male rasprave mogu da poboljšaju odnos i otkriju problem, ali ako su učestale i ne prođe nijedan dan da mu ne prebacite nešto ili on vama, izvesno koliko će takav odnos trajati. Zamaprite da svađe nisu uvek nepoželjne, ali česte rasprave su i te kako znak da nešto u vađoj komunikaciji i odnosu ne valja.

Da li je onoga sve manje?

Koliko onoga vam je zaista potrebno zavisi od individualnih afiniteta svakog partnera. Ipak, ako se pražnjavanje onoga drastično smanjilo, možda je vreme da vezu preispitate u celini.

Ovo mogu biti znaci emotivnih problema i bliskosti. Parovi koji imaju češće odnose su zadovoljniji i radije pričaju o svom odnosu i rešavaju probleme na vreme.

Da li uzimate jedno drugo zdravo za gotovo?

Ukoliko vam je bitnije kako ste se poneli prema novom poznaniku nego prema svom partneru jer računate da će vam on svejedno oprostiti, u velikom ste problemu.

U nekom trenutku će mu takav tretman dosaditi i raskid će biti kao jedna od glavnih opcija. Koliko god da ste dugo zajedno i da ste navikli jedno na drugo, poštovanje je nešto što nikada ne treba da uskratite.

STIŽE LI TI SUDBINSKA LJUBAV? EVO KAKO KARMA ODREĐUJE U KOGA SE ZALJUBLJUJEŠ

ŽELIŠ LI SVU LJUBAV I PAŽNJU OVOG SVETA, ONDA JE VEZA SA OVAKVIM MUŠKARCIMA NAJBOLJA