in

AKO IDE SRCEM ONDA JE RAK: KAKVI SU OSTALI MUŠKARCI U KREVETU

Nema sumnje da svaki znak ima “ono nešto”. Pročitajte šta je to karakteristično za njegov znak kada je se*s u pitanju.

Ovan

Ovan se*s shvata jednim vidom tamičenja. Izazov im nije strana reč kada su u spavaćoj sobi. Vole da su spontani i ne žele da se kontrolišu kada su u blizini voljene osobe, posebno kada su raspoloženi. Predigra im nije uvek jača strana, vole odmah da pređu na stvar. I da, obožavaju da budu agresivni.

Bik

Bikovi su najsenzualniji znak Zodijaka i nemojte da vas neko ubeđuje u suprotno. Obožavaju da ispoljavaju svoju se*sualnost preko fizičkog kontakta. Svaki Bik zna kako da objekat svoje požude dovede sebi pred noge. Njihova čula igraju veliku ulogu u se*su – hrana, masaže, šaputanje, itd.

Blizanci

Bliznaci su veoma avanturistički nastrojeni i spremni za nove stvari. Isprobavanje različitih tehnika i poza je nešto što obožavaju. Toliko su se*sualni da ako ne mogu da imaju fizički se*s s vama oni će naći način da vas zadovolje makar preko telefona. Iako obožavaju igrice u krevetu njima je jako važno da se povežete na intelektualnom nivou jer jedino tako mogu biti u potpunosti zadovoljeni.

Rak

Rak uvek ide srcem. On očajnički želi da ima strastven se*s s vama, ali samo ako zna da je to vođeno emocijama. Vole intimnost više od šema za jedno veče. U glavama mnogih Rakova se*s i ljubav idu jedno s drugim. Ako im je lepo s vama njihova maska pada, a na površinu izbija neograničena se*sualnost u kojoj ćete uživati.

Lav

Lav želi da zapalite njegovu vatru. To mu pomaže da njegova se*sualna strana ispliva na površinu. Verovali ili ne, njima je potreban faktor iznenađenja ili neće biti previše zainteresovani za se*s. Čak i se*s pomirenja za njih može biti nešto što obožavaju. Ipak, ne u svakoj situaciji. Lavu slobodno možete deliti komplimente tokom se*sa. Vole kada im kažete da su dobro obavili posao, samo nemojte nikada preterivati.

Devica

Sve što ste pre mislili o Devicama zaboravite. Oni su jedan od najsezualnijih znakova u Zodijaku, ali im je potrebna prava osoba da to izvuče iz njih. Uz pravu količinu strasti Devica može se*sualno eksplodirati. Tada se potpuno menjaju i počinju da uče nove stvari i trikove u krevetu. Žele da se poboljšaju u svakom mogućem pogledu.

Vaga

Veruje se da Vagino interesovanje za se*s počinje vrlo rano izazvano time što uvek vole da udovoljavaju drugima. Se*sualno, Vaga je voljna da vam pruži ono najbolje ali želi isto zauzvrat. Njima ne smeta da vam se u potpunosti posvete, samo ako znaju da ćete im vi pružiti isto. Pokušajte da budete što nežniji, Vage baš i ne vole agresiju i grubost u krevetu.

Škorpija

Nije baš najlakša stvar na svetu se*sualno se zbližiti sa Škorpijom, ali jednom kada pređete tu granicu prikazaće vam se novi horizonti. Čak i pogled Škorpije je dovoljna predigra. Oni su spremni da vas potpuno zadovolje i ne pristaju ni na šta manje. Škorpije čak mnoge emocije prikazuju kroz se*s i uvek žele nešto što će trajati, a ne šeme za jednu noć.

Strelac

Kao i u mnogim drugim stvarima Strelac i u se*su želi da uživa. Se*s bez malo zabave je za njih dosadan. Vole da eksperimentišu s novim stvarima, pa nekoliko se*sualnih igračaka neće odmoći. Strelci ne postovećuju ljubav sa se*som, pa mnogi od njih traže ispunjenje se*sualnih potreba od različitih ljudi.

Jarac

Jarac će vam se u potpunosti posvetiti u se*su, ali tek kada spusti gard. Nije im bitno koliko će se*s trajati sve dok su sigurni da odlično rade posao i da će vas zadovoljiti. Ipak, šta god da rade nemojte kritikovati njihova umeća. Jedan ili dva saveta je sasvim dovoljno, sve preko toga će mu ubiti želju. Oni to ne vole.

Vodolija

Vodoliju uzbuđuju stvari koje su nove i drugačije, pa se tako ponašaju i u spavaćoj sobi. To je znak koji voli raznovrsnost, a rutina im brzo postaje dosadna. Vodolija čak može tražiti partnera koji je potpuno drugačiji od onoga što se smatra konvencionalnim. Vodolije su odlični se8sualni partneri jer su tolerantni, otvoreni i svestrani.

Ribe

Riba obožava da udovoljava. Kraljevi zavođenja posebno kada su u potčinjenoj ulozi. Ipak, kada je se*s u pitanju oni više vole kada je to nešto više od fizičkog. Što više znaju o vama to su vam bliži i to će veća strast biti. Obožavaju da se igraju uloga i da čine sve što još više može pojačati njihovu strast i se*s učiniti boljim iskustvom.

ONI JEDNOSTAVNO NE MOGU LAGATI: ZODIJAK POSEBNO ISTIČE OVA DVA ZNAKA

LJUBAVNI TEST: JESI LI KONAČNO PRONAŠLA LJUBAV SVOG ŽIVOTA?