in

AKO NE ŽELIŠ DA TI GA ONA OTME: ON JE MAJSTOR FLERTA I APSOLUTNO NAJPRIVLAČNIJI ZNAK ŽENSKOM RODU

Ako želite nekome da budete centar sveta, osvojte Devicu, ako ste za romantiku, izaberite Vagu, a sa Škorpijama budite oprezni jer su previše sebični.

Ovan

Ovnovi su poprilično dopadljivi ženskom svetu. Vole da kontrolišu, izuzetno su dobri u ljubljenju, ali su nestrpljivi i često sebični u vođenju ljubavi, što može dovesti do poteškoća u odnosu. Njihovi trenuci strasti često su prolazni, ali ako se zaljube, očekujte jedan od najlepših ljubavnih doživljaja, piše kurir.rs

Bik

Za ovaj znak kažu da je najbolji ljubavnik i najmuževniji znak Zodijaka. Ima ekstremno snažan ljubavni nagon i stalnu potrebu za fizičkim dodirom, a njihov apetit za onim čini se nezasitim. Za njega je ljubav poput hrane, u kojoj treba uživati dugo, često i predano.

Blizanci

Ako cenite inteligenciju, Blizanci su idealni za vas. Pametni i dovitljivi, majstori su flerta i ženski rod lako obaraju s nogu. Kao ljubavnici izuzetno su maštoviti i s njima se sigurno nećete dosađivati. Ali, vodite računa da slične karakteristike i oni očekuju od partnerke.

Rak

Kao najemotivniji i najosetljiviji znak Zodijaka, Rak treba nežan dodir i duboku emotivnu povezanost sa svojim partnerom. Cene brižnost i primetiće ako drugima činite dobra dela. Veoma su predani i strasni ljubavnici, ali ako izneverite njihovo poverenje, spremni su na žestoku osvetu.

Lav

Uvek vatreni, Lavovi gore u samouverenosti i moći. U krevetu preuzimaju inicijativu i istražuju ljubavničke veštine skoro na dramatičan način. Ako se nađete s Lavom u takvom vrtlogu strasti, očekujte mnogo poklona i pažnje.

Devica

Ako želite nekome da budete centar sveta, osvojte Devicu. Iako izgledaju mirne i staložene, čak i ledene, ispod se skriva ogromna senzualnost. Sklone su opsesiji jednom osobom i perfekcionizmu, što može biti teška kombinacija za vezu. Ali ako ih osvojite, voleće vas ceo život.

SVI ŽELE VELIKE KARIJERE ALI SAMO OVA 2 HOROSKOPSKA ZNAKA SU ROĐENA ZA TO

KOLIKO HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA TRAJU LJUBAVNE VEZE: KO ĆE VOLETI VEČNO A KO NIKAD