in

AKO RASKINEŠ SA NEKIM OD OVIH 7 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA, NAPRAVIĆE VAM PAKAO OD ŽIVOTA

3. Škorpija

Škorpija nije toliko loša kao bivši partner,  koliko je grozna njihova reputacija da su tihi, promišljeni i tajnoviti. Ova kombinacija daje utisak lika iz filma “Psiho”  i sama Škorpija zapravo ništa ne mora napraviti.

Osećaćete se loše razmišljajući i pitajući šta je Škorpija naumila, jer kod njegove osvete često može da se dogodi ne znate šta vam je smestio, a smestiće vam takvu zamku da ćete vas mnogo boleti.

2. Ribe

Ako ste raskinuli sa Ribom, zaboravite da ćete se ikad družiti, ili razgovarati, ili se čak sresti negde u gradu a da se on relativno “normalno” ponaša i da se ne osećate kao najgora osoba na svetu.

Ribe nisu sposobne da zaborave i oproste. Zato je najbolje da odmah pokupite svoje stvari i preselite se u drugi grad jer sa Ribama ne možete deliti ni prijatelje, ni mesta izlaska. Njihov prezir osetićete u vazduhu.

1. Rak

Rakovi, za razliku od drugih znakova na ovom nemaju zlu crtu jer su preosetljivi. Suze su neizbežne.  Stajaće ispod vašeg prozora, slaće vam patetične poruke i nikad vam neće dopustiti da zaboravite koliko ste ih povredili i koliko oni još uvek pate za vama.

DA, ISTINA JE! OVO JE NAJZGODNIJI ZNAK ZODIJAKA

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. JUN 2019: DANAS JE DAN ZA DOBRE ODLUKE I REŠAVANJE STVARI IZ PROŠLOSTI