in

AKO SI ROĐENA NA GRANICI IZMEĐU 2 ZNAKA HOROSKOPA, OTKRIVAMO ČIJA ENERGIJA KREIRA TVOJU SUDBINU

Granični datumi su dani u kojima energija najjače struji, zbog čega rođeni na granici dva znaka poseduju različite talente i sposobnosti!

Rođeni ste na granici između dva zodijačka znaka, pa niste sigurni koji ste znak? Na primer, ako ste rođeni 21. decembra, nikada ne znate da li ste Strelac ili Jarac? Iako osećate energiju oba znaka u sebi, ne možete da se otrgnete utisku da ne pripadate ni jednom ni drugom. Postoji i razlog za to, jer granični datumi su dani u kojima energija najjače struji, zbog čega rođeni na granici dva znaka poseduju različite talente i sposobnosti prema kojima su i dobili nazive.

INTUITIVNI – Rođeni između Riba i Ovna (od 19. do 25. marta)

Posedujete intuiciju Riba i kreativnost Ovna, pa možete da ostvarite šta god zamislite. Ne samo zato što je vaša intuicija naglašena, već i zbog toga što možete da ostvarite svoje ili snove drugih ljudi, sve dok verujete u njih.

ODVAŽNI – Rođeni između Ovna i Bika (od 18. do 22. aprila)

Vatra pomešana sa zemljom daje nešto poput vulkana. Volite da budete glavni i da sve kontrolišete, a najviše svoj život. Vrlo ste tvrdoglavi, odvažni i hrabri. Možete da postanete veliki lider ako oslušnete i šta vam govore drugi ljudi oko vas.

GENIJALCI – Rođeni između Bika i Blizanaca (od 18. do 22. maja)

Energija Bika u kombinaciji sa fotografskim pamćenjem Blizanaca daje vam izvanredne intelektualne sposobnosti i dar za uočavanje detalja. Ipak, s vremena na vreme, treba vas vratiti na zemlju, kako ne biste previše “odlepršali”.

UMETNICI – Rođeni između Blizanaca i Raka (od 17. do 23. juna)

Logika Blizanaca pomešana sa intuicijom Raka, spoj Merkura i Meseca, vladalaca ovih znakova, čini vas velikim ljubiteljima umetnosti. Posedujete različite talente, a energiju možete da iskoristite da postanete slavni u raznim oblastima.

SENZITIVNI – Rođeni između Raka i Lava (od 19. do 24. jula)

Emocije Raka i energija Sunca u Lavu daju magičnu kombinaciju senzualnosti i dara da osetite dobro u drugima. Umete da šarmirate svakoga i retko ko može da vam odoli, ali nažalost, ovaj dar često pokušavaju da vam “blokiraju” još u detinjstvu.

LIDERI – Rođeni između Lava i Device (od 20. do 24. avgusta)

Entuzijazam Lava i marljivost Device predstavljaju odličan spoj, zbog čega možete da ostvarite sve što poželite.

OVAJ ZNAK ĆE SE UVEK TRUDITI DA BUDE NAJBOLJI PARTNER, NAJBOLJI PRIJATELJ, NAJBOLJI LJUBAVNIK

10 OSOBINA RAKA ZBOG KOJIH GA NIKADA NEĆETE MOĆI ZABORAVITI