in

Astro prevare: Kako vara ON a kako ONA i zašto to zaista radi?

RIBE ON

Da li on i kako vara možda i nije toliko važno, koliko njegova potreba da vas razuveri i rasprši sve vaše sumnje da to može biti istina. Pošto bi on vama oprostio kada biste ga prevarili, to isto očekuje i od vas – da njegovo neverstvo jednostavno ignorišete. Jer on ne vara sa predumišljajem, već zato što mu se žene nameću, kada ga vide tako smotanog i tako zbunjenog što može delovati vrlo simpatično. Muškarac u znaku Riba će se pošteno potruditi kako bi vas ubedio da verujete njemu, a ne zlim jezicima. Ma koliko da mu imponuje vaša ljubomora, briga ili sumnja, ipak mu je najvažnije da verujete samo njemu, pa makar to bilo samo- u vaša četiri zida.

RIBE ONA

Iako glumi da je neosvojiva tvrdjava, žena Riba priželjkuje, makar u snovima ili u mašti, zavodnika koji će je osvajati natenane – tiho i romantično. Zato ona ume dugo da bude zaljubljena, a da to ne pokaže. Priželjkuje da bude zavedena, a kada joj se zavodnik približi, beži, izmiče, sve nadajući se da će je on kad tad uhvatiti u svoju opasnu mrežu punu erotskih uzbudjenja.
Teško ostaje verna, jer je jako emotivna i ranjiva, pa je partner lako povredi (često i ne znajući da je to učinio); a kada se to desi, žena u znaku Riba potražiće utehu u drugom muškarcu, uvek boljem i uvek jačem od onog koji ju je povredio, jer njoj je važno da ga tako doživljava.

Kako počinjete godinu i sa kojim horoskopskim znakom ćete biti u skladu?

Ako često viđate brojeve koji se ponavljaju, nije slučajnost! Otkrivaju mnoge tajne…