in

ASTRO BALKAN: KOLIKA JE ON SELJAČINA PO HOROSKOPU

DEVICA

Balkanska Devica živi od intriga i spletki. Životna joj je misija “zabadanje nosa” u tuđe privatne živote. To su one babe što presede dan na prozoru i isprate ko je koga dovezao i odvezao.

VAGA

Uvek spremna da drugima pritekne u pomoć, balkanska Vaga je spremna da bude žrtva. Ipak, očekivaće protivuslugu ili makar aplauz.

ŠKORPIJA

“Svoje ne dam – tuđe hoću”, tako misli balkanska Škorpija. Cilj ne bira sredstva kod ovog znaka. Škorpija ne gaji empatiju, čak ni kad su najbliži u pitanju.

STRELAC

Proputovao je pola sveta. Sa ponosom ističe svoje poreklo, ali se ne ustručava i da promeni državljanstvo iz lične koristi. Nije mu problem da zaboravi svoje korene.

JARAC

Jarac je dubokog uverenja da su sve nacije nastale sa Balkanskog poluostrva, posebno da je ljudska vrsta nastala od Srba. Ne pokušavajte da se suprotstavite ovoj njegovoj teoriji.

VODOLIJA

Sasvim slučajno rođena na Balkanu, Vodolija ne pripada ovom mentalitetu i ne uklapa se u klasifikaciju Balkanskog horoskopa. Neshvaćena u svom okruženju, ona odlazi daleko od ruralnih krajeva, željna da proširi svoje vidike.

RIBE

Ako vam da koji dinar na zajam, posle par dana će vam saopštiti da treba da vratite sa sve kamatom. Ako se vodite njenom matematikom, bolje da ste stavili svu imovinu pod hipoteku. Ribe su zelenaši koji, kada je “gusto”, nestaju kao u magli.

ZBOG ČEGA RASKIDAJU ZNAKOVI ZODIJAKA?

4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI SU FATALNI ZAVODNICI ALI SAMO JEDAN JE NABOLJI