in

ASTRO BALKAN: KOLIKA JE ON SELJAČINA PO HOROSKOPU

Balkan je geografska odrednica, ali i atribut sa svojim značenjem. Kakvo je to značenje, po Zodijaku, pročitajte. Kako ćemo – lako ćemo.

OVAN

U kući muškarca Ovna, žena je potčinjeno biće. Kad se vrati sa posla, on udara šakom o sto, tek da najavi svoj dolazak. Nikada neće prežaliti što komšija Lav ima bolje skulpture labuda u dvorištu.

BIK

Dok svoj dom održava relativno čistim, na ulicu će baciti pikavce i konzerve kroz prozor skupocenog automobila marke “Da Komšiji Crkne Krava”.

BLIZANCI

“Sve su žene kurve, oprosti majko… ali ti nisi”. Ako ustanovi da je neko pametniji od njega, daće sve od sebe da mu pronađe bilo koju manu.

RAK

Ovo su velike patriote. Otadžbinu brane krvlju i samo oni imaju ekskluzivno pravo da govore protiv nje. Usudi li se ko da “lane” u kafani, leteće stolice i stolovi (sa sve onim kariranim stolnjacima).

LAV

Zauzimaju posednički stav. Balkanski Lavovi imaju zlatan prsten sa crnim četvrtastim kamenom. Pripadnici starije generacije imaju čak po koji zlatan zub. Hvale se raznim trofejima i ordenjem koje je na istaknutom mestu u njihovom domu.

LJUDI KOJI SU ROĐENI U OVIH 5 DANA U MJESECU IMAJU POSEBNU ENERGIJU I POTPUNO SU DRUGAČIJI

ON ĆE TE PREVARITI: 3 ZNAKA ZODIJAKA KOJI SE NE MOGU ZAKLETI NA VERNOST