in

ASTROLOŠKA PREDVIĐANJA ZA 2025 GODINU: PO DATUMU ROĐENJA MOŽETE DA PRAVITE PLAN

Mars će testirati snagu svih, a posebno onih koji žele da idu utabanim putem: Šta će vam doneti 2025, godina Marsa? numerološkinja nagoveštava koji testovi vas očekuju na osnovu datuma rođenja.

Numerologija nam otkriva šta nam donose brojevi koji nas okržuju i ustopu prate od rođenja. Ako sada položite ispit, pokažete strpljenje i marljivost, onda će vas 2025. naterati da budete aktivniji i da preuzmete odgovornost (tako da nećete moći za sve da krivite karmu ili retrogradni Merkur).

Ovo je godina kada će biti važna otvorenost za nove mogućnosti i načine interakcije, rad na ličnim i profesionalnim veštinama, negovanje sopstvene individualnosti, kao i održavanje dobrih odnosa sa drugim ljudima kroz brigu i odanost.

Što je čovek prilagodljiviji okolnostima, to bolje, jer 2025. više nije teorija, već praksa – nova praksa! I samo kroz njeno iskustvo svaka osoba će moći da prevaziđe bilo kakva iskušenja.

Pošto smo prošli kroz opštu priču, pogledajte sada glavne provere i zadatke za 2025. prema datum kad ste rođeni:

Ako ste rođeni 1, 10, 19, 28.

Izazovi: Mogući su sukobi zbog želje za vođstvom i nezavisnošću. Mars je timski igrač, dok pojedinci vole da vladaju sami. Stoga, godina može u velikoj meri uzdrmati vaš integritet, pokazujući nove horizonte liderstva i moći.

Savet: Radite na sebi i ne dozvolite da vas isprovocira nečije ponašanje i laž.

Ako ste rođeni 2, 11, 20, 29.

Izazovi: Emocionalne fluktuacije mogu uticati na odnose sa drugima. Možda ćete naići na snažne emocionalne promene i osetiti sasvim drugačije palete osećanja.

Savet: Razvijajte emocionalnu inteligenciju, pokušajte da održite harmoniju. Posvetite godinu dana duhovnim praksama: posebno meditaciji i jogi.

Ako ste rođeni 3, 12, 21, 30.

Izazovi: Moguće poteškoće u samoizražavanju i kreativnim projektima. Gdina 2025. može da slomi vašu stabilnost, posebo onih rođenih 3, i to u znanju i ponosu: Većina vas doživeće preokret i iz sebe izbaciti kreatora i genija.

Savet: Budite sigurni u svoje ideje, tražite podršku od najmilijih i ne plašite se da pogrešite. Vaš autoritet će samo ojačati ako na primeru pokažete šta znači pogrešiti i kako se nositi sa tim.

SAMI SEBI ZAGORČAVAJU ŽIVOT: UNUTRAŠNJI DEMONI OVE ZNAKOVE SPREČAVAJU DA OSTVARE SNOVE

NEDELJNI HOROSKOP OD 16. DO 22. SEPTEMBRA 2024: ČINI SE KAO DA ĆE SVANUTI ALI NIKAKO DA SE DESI