in

ASTROLOŠKA PREDVIĐANJA ZA 2025 GODINU: PO DATUMU ROĐENJA MOŽETE DA PRAVITE PLAN

Ako ste rođeni 4, 13, 22, 31.

Izazovi: Rutinski zadaci mogu vam stvort osećaj da stagnirate. Godina će vas bukvalno izvući iz vaše zone udobnosti, nudeći nove načine i oblike interakcije sa svetom. Povući se u svoju ljušturu ili braniti svoje principe znači ozbiljno naštetiti sebi.

Savet: Odvojite vreme da se opustite i pronađete nove hobije. Nemojte se daviti u pomaganju prijateljima i voljenima, kao što ste navikli. Dajte sebi vremena za svoje voljene, ali nemojte se plašiti da isprobate novi pristup odnosima. Godina 2025. je vreme za proširenje uobičajenih granica delovanja i pogleda na svet.

Ako ste rođeni 5, 14, 23.

Izazovi: Ne možete da se koncentrišete zbog želje za promenom. Mars voli ljude koji se usuđuju da rizikuju, te samo svojom nestrpljenjem, brzinom i strašću može doliti ulje na vatru. Dakle, test će izdržati ovaj moćni talas vulkanske lave i usmeriti ga na kreativne poduhvate.

Savet: Naučite da upravljate svojim vremenom i energijom. Napravite taktičke planove. Kada brinete o svom telu, dajte prednost fizičkoj aktivnosti, a ne razmišljanju o tome šta biste mogli da preduzmete.

Ako ste rođeni 6, 15, 24.

Izazovi: Poteškoće u porodičnim ili romantičnim vezama. Ali čak i tada, ako vaše okolnosti dugo zahtevale promene. Mars takođe voli šestice. NJihovoj energiji dodaje senzualnost i nežnost, strast i vatru. Sama strast i prevara mogu biti test.

Savet: Posvetite više pažnje svojim najmilijima, radite na kompromisima, razgovarajte o onome što vas brine i obogatte svoj život romansom. To posebno važi za one koji su dugo u vezi. Novost je mogće postići bez zastranjivanja.

SAMI SEBI ZAGORČAVAJU ŽIVOT: UNUTRAŠNJI DEMONI OVE ZNAKOVE SPREČAVAJU DA OSTVARE SNOVE

NEDELJNI HOROSKOP OD 16. DO 22. SEPTEMBRA 2024: ČINI SE KAO DA ĆE SVANUTI ALI NIKAKO DA SE DESI