in

ASTROLOŠKA PREDVIĐANJA ZA 2025 GODINU: PO DATUMU ROĐENJA MOŽETE DA PRAVITE PLAN

Ako ste rođeni 7, 16, 25.

Izazovi: Moguća izolacija zbog introspekcije. Kada lavina vatrene prašine krene, radije ćete se smrznuti u potpunom prihvatanju situacije nego pokušati da joj se nekako prilagodie i izborite sa njom.

Savet: Održavajte društvene veze, delite svoje misli, ne možete ići u potpunu samoću 2025. Svetu će zaista biti potrebni vaši uvidi i filozofija kako bi svario sve što se dešava i šta će doneti sledeća godina!

Ako ste rođeni 8, 17, 26.

Izazovi: Finansijske poteškoće ili potreba za ulaganjem. Oluja će upasti u konzervativni, stabilni svet rođenih 8, što će izokrenuti njihov ustajali način života. Radna aktivnost i novi finansijski horizonti će doći do izražaja. Rođeni ovih datuma ne vole da pokažu svoje vođstvo, to je za njih kao datost, dozi iznutra.

Savet: Budite pažljivi sa svojim troškovima, tražite nove izvore prihoda, prenesite svoje vrednosti i podignite svoje upravljanje na viši nivo. Vreme je za deljenje, a ne za suzdržavanje.

Ako ste rođeni 9, 18, 27

Izazovi: Nesigurnost u svoje sposobnosti i ciljeve. Preterana agresivnost i ratobornost. Godina 2025. će vas testirati na poverenje u svet i svojstvo da ispoljite svoju duboku unutrašnju filozofiju kako bi svi mogli da je čuju.

Savet: Radite na svom samopoštovanju i postavite realne ciljeve. Uključite više sporta i putovanja u svoj život.

SAMI SEBI ZAGORČAVAJU ŽIVOT: UNUTRAŠNJI DEMONI OVE ZNAKOVE SPREČAVAJU DA OSTVARE SNOVE

NEDELJNI HOROSKOP OD 16. DO 22. SEPTEMBRA 2024: ČINI SE KAO DA ĆE SVANUTI ALI NIKAKO DA SE DESI