in

ASTRO NEVERNICI: LAVOVI NE MOGU DA IZDRŽE DUGO U VEZI, OVNOVI SE BRZO HLADE

RAK

Rakovi su izuzetno emotivni i najčešće se u potpunosti predaju jednoj osobi. Ne vole svađu, nadmudrivanja i probleme koje donosi bilo kakva sumnja ili nesigurnost. Međutim, mogu biti jako ljubomorni, zahtevni i nesigurni s čestom promenom raspoloženja, što često odbija njihove voljene. O vernosti ovog horoskopskog znaka stvarno nikada ne morate da se brinete, jer ako vas je Rak izabrao, biće vaš zauvek.

LAV

Lavovi su prilično oprezni pre zaljubljivanja. Najčešće prolaze i nedelje, dok ljubav ne procveta u punom sjaju, jer oni obožavaju sve moguće načine zavođenja. Kada se zaljube, vrlo su strastveni i predani, ali samo godinu ili dve. Svi rođeni u znaku Lava imaju snažno i vatreno srce, koje ih čini monogamnim, ali nemaju mnogo veza koje traju više od godinu dana.

DEVICA

Ovaj tvrdoglavi, praktičan znak voli kratko udvaranje sa malo se*sa. Zapravo, radi se o znaku koji će se prvo odlučiti za suzdržavanje od se*sa pre braka. Najverovatnije će i posle sklopljenog braka izbegavati se*s. Mnoge Device nalaze se u braku u kom se vrlo retko upražnjava se*s, a partneri moraju da zanemare njihovo neverstvo. Dok su u igri stabilna finansijska situacija i sigurnost, kao i ugled u društvu, veza Device će dugo trajati.

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. NOVEMBAR 2018-TE: BIK BEZ RADNE ENERGIJE, BLIZANCI SANJAJU, RAK ISTRAJAN

HOROSKOP ZA DECEMBAR 2018-TE: BUĐENJE SNAŽNIH EMOCIJA, NEPOSLUŠNOST I PRETJERIVANJE