in

ASTRO VODIČ ZA DAME: OTKRIVAMO NAJSKRIVENIJE TAJNE TVOG MUŠKARCA

JARAC

Sa Jarcem nije lako zapasti u pogrešne iluzije: ako nije zainteresovan, ignorisaće vas na najgori mogući način!

Njegov odlučni pogled će pasti na vas samo koliko je potrebno da biste obavili neophodnu konverzaciju povodom neke stvari koja je od obostranog interesa, kao da želi da vam pokaže da on nema vremena za gubljenje na isprazne razgovore.

Njegov stil ponašanja ne podseća ni na šta što je galantno, čak su toliko trezveni i sintetični da ponekad deluju nepristojno. Sa njima dakle ne možete pogrešiti: učiniće korak prema vama samo ako je stvarno zainteresovan.

Pre nego što se bude upustio u ljubavnu priču, voleće da zna da li ste već zauzeti, da li ste samostalni i, istovremeno, da li posedujete onu toplinu karaktera koja njemu toliko nedostaje.

Grozi se slabosti, dvojnosti, krhosti i inertnog ponašanja, pa tako kod njega ne mogu proći žene koje se ponašaju kao šiparice, ali isto tako, ako ne i gore, plaši se i odbija žene koje na njegov hladan stav odgovaraju još hladnije.

Da ste ušli u njegov unutrašnji svet, znaćete ako se jednog dana bude nečeg odrekao u vašu korist.

U svojim mislima on ima izgrađenu sliku o tome kako bi trebalo prvenstveno da se brine o sebi i da radi najviše za sebe.

Štedljive je prirode i misli da sve treba sačuvati za neka gora vremena: zato bi trebalo da cenite makar i najmanji njegov ustupak ili dar, jer je to znak da upravo zadobijate njegovu naklonost.

5 JEDNOSTAVNIH RAZLOGA ZBOG KOJIH BIKOVE SVI OBOŽAVAJU

3 ZNAKA KOJA VOLE SAMOĆU I ROĐENI SU ZA KRATKE VEZE