in

ASTRO VODIČ ZA DAME: OTKRIVAMO NAJSKRIVENIJE TAJNE TVOG MUŠKARCA

RIBE

Pažnja, pažnja! Sa muškarcem rođenim u znaku Riba, polako zalazimo u romantični svet ljubavi, a na ovom klizavom terenu vrlo se lako pada! Cvetići, poezija, romantični gestovi nisu ništa drugo do jedan deo repertoara muškarca Ribe.

Voli ljubav koju poseduje u sebi, obožava da se ženama obraća na nežan način, pun istine, što je do te mere usvojio da mu to dođe kao neka vrsta urođene osobine!

To naravno nikako ne znači da se nalazite u području iskrene ljubavi, već bi se radije reklo da je to polje intenzivnog flerta! Kako da znate kad ozbiljno misli?

U njegovom životu postoje magična mesta sa kojima je u vezu doveo sve njegove senzacije: to može biti neki grm pored kojeg je biciklom prošao kada je imao 14 godina ili neka morska uvala u kojoj je jednog davnog leta prvi put osetio šta je to ljubav…

Kada bude odlučio da vam pokaže neko od tih mesta, to znači da je rešio da vas uvede u svoj magični krug. Ako želite da iskoristite tu priliku, budite iskreni, otvoreni i uklonite svoj odbrambeni stav i ironiju.

Ipak, ko zna da li vas je postao svestan, onako zaslepljen svojom ljubavlju prema ljubavi? Ko zna da li je primetio ono što vam je potrebno?

Ako jednog dana bude tačan, odnosno ako dođe na sastanak sa vama bez sekunde zakašnjenja, pa ako mu se u ruci još i nađe cvetić ili nešto drugo, to je znak da polako dolazi do saznanja da mu nešto značite.

Ako prođe tu probu, na najboljem ste putu da ga osvojite.

5 JEDNOSTAVNIH RAZLOGA ZBOG KOJIH BIKOVE SVI OBOŽAVAJU

3 ZNAKA KOJA VOLE SAMOĆU I ROĐENI SU ZA KRATKE VEZE